2777
2789
عنوان

شوهرم با مادرش رفتن تو باغچه به من نگفت بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 51 پست
در شان من نیس هم کلام شدن با آدمایی مثه تومخاطبتو عوض کن😂😅😅🤣🤣

ببین کلی می‌خوام بهت بگم تو اول بی‌ادبی رو شروع کردی اون خانم در کمال احترام صحبت کرد اتفاقاً اگر در شان و شخصیت کسی نباشه که با کسی هم صحبت بشه اون خانم نباید با شما هم صحبت بشه چون لول و شخصیت شما مشخص چیه از اون کامنتت که گفتی بیا گاز بگیر مشخصه یه آدمی حرف از لول و شخصیت می‌زنه که حداقل درکی ازش داشته باشه. منو ریپلای نکن چون من واقعاً نمی‌خونم پیامتو 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
واقعا روانی و ردی هستیفعلا که می بینی ربط داره آره من مفتش احمق هایی مثل تو هستم

@niniyar‍ 

عزیزم در شان من نیس با ایشون هم کلام شم خودتون رسیدگی کنید. ممنونم.

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کلی می‌خوام بهت بگم تو اول بی‌ادبی رو شروع کردی اون خانم در کمال احترام صحبت کرد اتفاقاً اگر در ...

تو چ کاره ای این وسط🤣😅😅😂😂

برو ب درمانت برس

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

در شان من نیس هم کلام شدن با آدمایی مثه تومخاطبتو عوض کن😂😅😅🤣🤣

شان تو از کامنت هات پیداست شانت کاملا مشخصه

واقعا مریضی خیلی هم مریض

نهایت ۱۴ سالت باشه

تو کی باشی بخوای مخاطب من باشی

تو ریپ میزنی کسی مگه آدم حسابت میکنه خود درگیر

ریپ بزنی هم دیگه جوابی نمیگیری چون وقتم رو واسه بچه های مریضی مثل تو نمی ذارم

مامانت خبر داره اینجایی

شان تو از کامنت هات پیداست شانت کاملا مشخصهواقعا مریضی خیلی هم مریضنهایت ۱۴ سالت باشهتو کی باشی بخوا ...

برو قرصاتو بخور اگه خالی شدی😅😂😂🤣🤣