2777
2789
عنوان

دمنوش برای پوست صاف و سفاف

78 بازدید | 9 پست

چی سراغ دارین

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔

آب 

آب زیاد بخور 

هر صبح وقتی بیدار شدی ی لیمو تازه آبشو بگیر تو لیوان ی قاشق عسل بزن با آب ولرم بخور 

برنج ایرانی محلی شیره دار بپز شیرشو اسپری کن ب صورتت هفته ای دو بار 

صد آفتاب و آبرسان بزن 

پوستت رو حتما قبل خواب با شوینده مناسب بشور

رو بالشتیتو مدام با اب گرم بشور و اتوش کن 

اینجوری یه پوست بلوری داری 

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آب آب زیاد بخور هر صبح وقتی بیدار شدی ی لیمو تازه آبشو بگیر تو لیوان ی قاشق عسل بزن با آب ولرم بخور ...

مرسی چه کامل گفتی❤️

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔

دخترا ولی اب زیاد هم خوب نیست من یه مدت میخوردم املاح ضروری بدن دفع میشه بعد یه مدت میبینید کسل شدید بدون هیچ دلیل خاصی

اب زرشک‌امتحان کنید دعا کنید به جونم ماهی دوبار! زیاد نه

سدر + زاج سفید پودر شده رو‌ با اب داغ مخلوط کنید بزنید به صورتتون. عالیه

برنج رو خیس بدید 

بذارید اب پز شه

بعد با همون اب توش میکس کنید و بزنید به صورتتون برق میزنید

ماسک صورت باید تداوم داشته باشه با یکبار هیچ پوستی قشنگ نمیشه

تا چه مدت باید استفاده بشه

بعد از یک ماهیی نتیجشو می‌بینید 

ترکیب اب و لیمو و عسل اول صبح باعث میشه بدنتون پاکسازی شه و تاثیرش تو پوست مشخصه 

ولی ماسک برنج وقتی بذاری نیم ساعت بعد که بشوری یکی دو درجه پوست روشن میشه

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)