2777
2789
عنوان

نظر در مورد رفتار شوهر من

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 103 پست
روماتيسم مفصلي.با يه مچ درد شروع شد.

عزیزم انشالله هرچه زودترخوب شی

منم مشکل کلیه و معده دارم..واقعاآرزومیکنم برای یک روزم شده خوب شم و بعد بمیرم

یکی از فامیلای ما دستش همیشه زخم میشه مامانش گفت مشکل پوستی ولی خودش بهم گفت رماتیسم..رماتیسم ربطی به زخمی نداره درسته؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مردا میترسن برن دکتر فردا پس فردا زناشون از سابقه دکتریشون استفاده کنن بگن اینا ببخشید میگما بگن ...

خب وقتي واقعا در زمينه مرد بودن مشكل دارن ترس ديگه واسه چيه؟؟؟ نمي فهمم خب برو دكتر درمان شو دكتر كه نمياد اون وسيله رو از ته بكنه بندازه دور كه!!! خب دارو ميده ازمايش ميده...

حالا اگه من ناتواني داشتم و يا تمايل نداشتم همه مي گفتن شوهرش حق داره بره سراغ زن ديگه اي...

واقعا مردا مثل ما خانوما نیستن من شوهرم اصلا حاصر نیست اینجور دکترا رو بیاد ولی وقتی من یچیزی و یاد ...

باز خوبه شوهرت انعطاف پذيري داره.از تو ياد ميگيره.من هيچي.

من اين مرد رو نميفهمم.روزاي خوب زندگيم از من دوري كرده روزاي بد زندگيم بدتر ؛ دورتر شده.خب نميخواد زندگي كنه لابد.

ته اين ازدواج طلاق قانوني هم نباشه طلاق عاطفي يه.مثل همين الان

من بخاطر افسردگي رفتم.همزمان هم روان پزشك رفتم  هم روان شناس.خيلي عالي بود روان شناسم واقعا خوب ...

من مشكلاتم بيشتر رفتاراي بد همسرمه كه يهو پرخاشگر ميشه و با خانوادم لجبازي ميكنه و رفتاراي بچگانه از خودش نشون ميده ...اكگه برم پس مشكلم حل ميشه؟؟؟

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
اگه اينطور باشه كه با خود ارضايي بدتر ميشه.والا ما خانم ها دو روز پريود مون عقب جلو بشه ميريم دكتر ا ...

تارا جون بشين باهاش منطقي حرف بزن بحث يه زندگي در ميونه با يه بچه ....منم شوهرم راضي نميشد اما باهاش حرف زدم و راضي شد بياد بريم مشاوره...شوهرت بايد بره مشاوره...

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
من مشكلاتم بيشتر رفتاراي بد همسرمه كه يهو پرخاشگر ميشه و با خانوادم لجبازي ميكنه و رفتاراي بچگانه از ...

برو مشاوري كه در زمينه زوج درماني دوره ديده باشه.چون مشكلت ارتباطي يه و با زوج درماني درست ميشه.اولش خودت تنها برو بعد با هم بايد بريد شوهرت رو هم با خودت ببر

وسواس داره که هر روز بیشتر میشه روانپزشک و رونشناس رو باید با هم بره

متاسفانه اصلا و ابدا قبول نداره كه حالتش نرمال نيست حتي يه ذره

بايد يه فكر اساسي كنم اينجوري نميشه.اگه خانواده ام پشتم بودن پامو ميكردم تو يه كفش كه تا نري دكتر باهات زندگي نمي كنم.ولي حيف....

الان اگه بتونم يه جا گير بيارم و خيالم از بابت بچه راحت باشه قهر مي كنم تا بترسه و بره دكتر

تارا جون بشين باهاش منطقي حرف بزن بحث يه زندگي در ميونه با يه بچه ....منم شوهرم راضي نميش ...

خب چيا گفتي كه راضي شد به منم ياد بده....

من حرف ميزنم ولي بهم ميگه من سالمم تو حساسي.همه مثل منن.

ته تهش ميگه اوكي ميام دكتر ولي نمياد.هي بهانه هي كار هي حرفاي الكي....حالا ايندفعه تو تنها برو دفعه بعد منم ميام...اينجوري....

اصلا عجيب شك كردم بهش.من زن راحتي هستم صاف و صادقم.كلا اهل دودر و پنهان كاري نيستم خوشم نمياد از اين كارا.با خلق و خوم جور نيست.

تو فكر همه چيز رفتم از مواد گرفته تا خود ارضايي و غيره.

الان مثل قديم نيست كه مصرف مواد دنگ و فنگ داشته باشه و طرف بوي دود بگيره و از قيافه اش معلوم باشه.هر كس خيلي راحت ميتونه شيشه مصرف كنه احدي هم نفهمه.تو فكر افتادم كيت ادرار از داروخونه بخرم و يهويي بهش بگم بيا نمونه بده.تو خونه.يا مثلا بهش دروغ بگم كه لين كيت هورمونه و مشخص مي كنه بارور هستي يا نه.... يعني باور مي كنه؟

خب چيا گفتي كه راضي شد به منم ياد بده.... من حرف ميزنم ولي بهم ميگه من سالمم تو حساسي.همه مثل منن. ...

مردا اصلا نرمال نيستن بخدا من يه مسافرت رفتم جيزالم و كشيد بخدا...مامانم انقدر عصبانيه از دستش كه برا مهموني عيد خونم نيومد😔😔😔 از بس به مامانم بي احترامي ميكنه ...نميدونم چيكار كنم..نميخوامم طلاق بگيرم تازه بچه ندارم...باهاش حرف زدم ميزنه زيرش...مسخره ميكنه...بهش گفتم اگه زندگيت و دوست داشته باشي براش ميجنگي و تلاش ميكني..هم ميري دكتر اعصاب هم مياي ميريم مشاوره..اگرم دوست نداشته باشي بايد طلاق بگيريم هم منو راحت كن هم خودتو...ساكت شد هيچي نكگفت...همش زندگيمون شده لجبازي باهم و لجبازي اون با خانوادم😔😔😔😔امروز تمام رگهاي طرف چپ بدنم از اعصاب تير ميكشيد...