2777
2789

زردیش ۱۲.۵ بود دو روز دستگاه قکی گذاشتیمش شد ۸.۵

دکتر گفت زیر ده خوبه و نیازی نیست بذاریم تو دستگاه 

ولی یه روز بعدش ینی از امشب ساعت ۱۲ اینا زردیش برگشته 

فردا میبرمش یه دکتر دیگه

خیلی ناراحتم لطفا دعا کنید درمانش جواب بده زودتر خوب و سلامت شه

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله ما تا 40 روزگی درگیرش بودیم قشنگ هی میرفت پایین میومد بالا تا که خوب شد بالا خره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
انشالله ما تا 40 روزگی درگیرش بودیم قشنگ هی میرفت پایین میومد بالا تا که خوب شد بالا خره

ای وای تو دستگاه گذاشتن سخت نبود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انشالله خوب میشه نوزاد منم زردیش زیاد بود البته هنوزم داره باید ببرمش باز دکتر بعد عرق کاسنی رو بریز رو پاهاش پاهاشو باهاش بشور خودتم شیرخشت بخور بعد بهش شیر بده برا من اثر کرد شاید برا شمام اثر داشت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
عزیزم انشالله خوب میشه نوزاد منم زردیش زیاد بود البته هنوزم داره باید ببرمش باز دکتر بعد عرق کاسنی ر ...

ممنون عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی خدایا نگران نباشیا بهش یه قطره میدن سریع میاد پایین این مدت صورتش و بدنش رو با عرق بید و با پنبه بشور خیلی خوبه اگه شیرخودتو میخوره میگن نده بهش یه مدت شیرخشک بخوره خیلی براش خوبه.

موقع دستگاه گذاشتن مواظب باش چشماش بسته باشه حتما با روپوش یا سرشو بیرون بذارین بهتره.

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ای وای تو دستگاه گذاشتن سخت نبود؟

سخت که بود ولی دستگاه اجاره کردم تو خونه میذاشتمش تو دستگاه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
الهی خدایا نگران نباشیا بهش یه قطره میدن سریع میاد پایین این مدت صورتش و بدنش رو با عرق بید و با پنب ...

خیلی ممنون عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40