2777
2789

سلام من  هفته ی ۸ بارداریم دیشب خون ریزی قابل ملاحظه ای داشتم قهوه ای رنگ دیروز موعد پریودم بود سریع رفتم بیمارستان اورژانس ازمایش دادن و سونوگرافی کردن همه چیش خوب بود 😥 حالا میترسم دهانه ی رحمم باز باشه یا نمیدونم دیگه خون ریزی نداشتم الانم ندارم اما ترشحاتم قهوه ای کم رنگ شده فقط هم وقتی با دستمال میزنم مشخص میشه نمیدونم واسه چی خون ریزی کردم دکترمم نیست پریروز رفتم مطبش تا ۳۰ نیستش من الان چیکار کنم میترسم خطر سقط باشه 😭 اخه درد هم ندارم 

دکترای خودتون مگه خدان که فقط منتظر اونا میشینید..عزیزم برو یه دکتر دیگه بهت شیاف میده..نترس

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم سبز رنگ عفونته ولی قهوه ای خطر سقط داره

قهوه ای خطری نداره سبز داره چون براخودمم پیش اومده درضمن من دارم اززو تجربه میگم

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
قهوه ای خطری نداره سبز داره چون براخودمم پیش اومده درضمن من دارم اززو تجربه میگم

والا برای منم جفتش پیش اومده و دکتر اینجوری گفته و خداروشکر بچم صحیح و سالمه. منم از روی تجربه گفتم. وگرنه چیزی که ازش اطلاع نداشته باشم درموردش نظر نمیدم

ماه من غصه چرا .... ❤
میتونم خودم بزارم مشکلی نداره مشکلی پیش نمیاد 

آره کاری نداره که اگر دکترت نیست تا وقتی بیاد روزی یکی بزار الکیم نترس احتمالا لانه گزینی بوده

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند