chodshor مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1641 عنوان د ا ن ش گ ا ه ی ه ا بیاین قضاوت کنین 88 بازدید | 5 پست ببینید حفظیاتم چطوره 140 تا سوال و 3 روزه حفظ میشم،مفهومی هم چیزی رو بفهمم باید حفظ بشم... سخته برام حتا 3 خط حفظ کنم... ولی مطالبی که علاقه دارم یا ترجمه هست و راحت تر حفظ میکنم... از کجا بفهمم حفظیاتم چطوریه؟ چه رشته ای پیشنهاد میدید بردارم؟ 1404/07/16 | 00:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی_عشق عضویت: 1396/01/04 تعداد پست: 10437 در حد متوسطمن حفظیاتم خیلی خوبه اما به همون اندازه هم زود یادم میره سزیع حفظ میشم اما اگه تثبیتش نکنم نمیره تو حافظه بلند مدتم الهی به امید خودت...
chodshor مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1641 در حد متوسطمن حفظیاتم خیلی خوبه اما به همون اندازه هم زود یادم میره سزیع حفظ میشم اما اگه تثبیتش نکن ... من اگه عمیق ی چیزی رو ی بار بفهمم میره تو حافظه بلند مدت اما از حفظیات بشدت بدم میاد به نظرت میتونم برم انسانی!؟
بانوی_عشق عضویت: 1396/01/04 تعداد پست: 10437 من اگه عمیق ی چیزی رو ی بار بفهمم میره تو حافظه بلند مدت اما از حفظیات بشدت بدم میاد به نظرت میتونم ... انسانی همه اش حفظیه .درس ادبیاتش تخصصیه و توش پر از چیزای حفظی هستباید حضوری بری پیش مشاوره تحصیلی.اون تشخیص میده چی برات بهتره الهی به امید خودت...