2777
2789
عنوان

هروقت تاپیک میزنم همه فکر میکنن میخوام پز بدم☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه استقلال مالی یه چیز دیگه اس

عزیزم تو ۱۰ روز ۳۵۰ گیرش اومده

استقلال مالی میخاد چکار😂

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

میشم چون وقتی زیرآب زنی و دهن بین بودن مدیر باشه حتی اگر آدم خوبی هم باشم بازم رو نروم میره و از طرفی همین که درس خوندن من بتونه تو زندگیم و اطلاعات بچم تاثیر بزاره و بقیه قدر درسخوندنمو بدونن کافیه شاید شغل بهتری گیرم اومد 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

ولییی دائمی نیس مثلا ممکنه تا ۳ ماه خبری از واریزی خوبش نباشه

ولی واریزی رو داری

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
من ملک هم دارم رهن و اجازه اونم مال منه محتاج همسرم نیستم

جدا از بحث پول

شما ب عنوان یه خانم شاغل بسیار فعال تری نسبت ب یک خانم خانه دار

توی اجتماع و سرکار بودن ادم رو باهوش و قوی میکنه

عزیزم تو ۱۰ روز ۳۵۰ گیرش اومدهاستقلال مالی میخاد چکار😂

دلش میگیره وقتی شغل نداشته باشه آدم با هدف زنده اس

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

دلیل اینکه بعضی مردا دوست دارن زنشون سرکار نره اینه که اینجوری بتونن کنترل شون کنن و زن استقلال مالی ش رو از دست بده 

وگرنه شوهره برای دوست داشتن و نگرانی این حرفا رو نمیزنه 

دلش میگیره وقتی شغل نداشته باشه آدم با هدف زنده اس

یعنی زن خونه دار بی هدفه؟؟؟

این چ حرفیه اخه