2777
2789
عنوان

هروقت تاپیک میزنم همه فکر میکنن میخوام پز بدم☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ندارم متاسفانه

آخه گفتین دیگه همکار هایی به این خوبی نصیبتون نمیشه شاید من اشتباه خوندم ولی اگر همکار های خوبی نداریو و رو اعصابتون می رن تلاشی برای موندن نکنید اگر میشه چون شما هنوز خیلی راه تو زندگی آیندتون در میش دارید که باید اعصاب روح و امیدتون رو تا آخر نگه داریو و سر چیزای بی خودی مثل همکار های ناباب از دستش ندیدین ‌ و از طرفی میتونین یه الگو برای جامعه باشید و اگر فرزند دارید برای فرزندتان و اونهارو پر دانش تر خودتون بپرورانید و آرامش داخل خونه بیشتر و اینکه همه قدر درس خوندنشون رو می دونن و بهتون افتخار می کنن 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

اره میترسم بمونم بعد ۱ سال پشیمون شم از خونه داری

و اگر بچه نداری و سابقت کمه چرا اینقدر زود باید کم بیاری خیلی افراد محیط کار رو جدی نگیر مدام عوض میشن من سابقم حدود ۱۹ ساله مدام بخش کاریم همکارام مدیرامو ... عوض شدن و هر بار آدمای بهتری سر راهم قرار گرفتن آدمای منفی هم وقتی روشون تمرکز نکنی خودبخود راهشون از شما جدا میشه این یه اصله ولی شاید با رها کردن کارت پشیمون شی بعد یه مدت راه برگشتی داری؟ مرخصی بدون حقوق بهترین گزینست اونم نه زیر شش ماه چون من بعد هشت نه ماه دیگه در تکاپوی برگشت بکار افتادم حال خوشی نداشتم تو خونه چون کلا آدم پر کاری هستم الانم زندگیم رو نظم تره 

اخی عزیزم منم ی روز فک میکردم برم تو این شغل دیگه تمومهکل ارزوم همین شده یودالان انقدر سرد شدمممم ان ...

بله گلم شما درست میگی ولی من خیلی زندگی سختی داشتم و دارم و تو شرایط خیلی بد دارم زندگی میکنم و حسرت چیزای خیلیییی کوچیک که همه راحت دارنش تو دلمه و هدفمم دبیری و انشالله از رشته ی ریاضی فیزیک می‌خوام برم ممنون میشم شماام برام دعا کنید🥹🫶🫂

لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟

اگه خیلی پول داری برو یه مشاور خوب پیدا کن و به جای مشورت گرفتن از آدمایی که فقط چصیاتو براشون میاری، از یه متخصص کمک بگیر.

ولی شما یا فیکی یا اونقدر تازه به دوران رسیده هستی که میخوای بیای یه جا فقط به رخ بقیه بکشی اوضاعتو.

پول مشاور نداری؟