2777
2789
عنوان

شما جاي من باشين با اين شرايط اقدام ميكنين واسه بارداري؟!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 107 پست
از همه چيزش ميترسم... اصلا وقتي كسي از عشقش به بچه اي كه تو دلشه حرف ميزنه تعجب ميكنم.من از اينكه ي ...

بچه نیار عزیزم بعدا که به دنیا بیاد میفهمی چقد کار نکرده داشتی از زندگی دو نفرتون لذت ببر بعدا بچه بیار

بله من همسرم همسن همسر شما بود که پسرم به دنیا اومد و می بینم با بالا رفتن سنش دیگه انگار حوصله بازی با پسرم رو نداره از طرفی با اولین اقدام بچه نمی یاد ۹ ماه هم که طول می کشه درست تموم می شه   البته این نظر یک بچه دوست است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا یه سوال پیش میاد از زایمان نمیترسی شما 😐😵😵😵

عزیزم به این چیزا فکر نکن.زایمان شیرینی هم داره بعد سختیش، که اونقدر زیاده شیرینیش  که یادت میشه چی کشیدی

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
از همه چيزش ميترسم... اصلا وقتي كسي از عشقش به بچه اي كه تو دلشه حرف ميزنه تعجب ميكنم.من از اينكه ي ...

مادر بشی درک میکنی.

البته من تا دوماه اول که زایمان کرده بودم به چشم هوو به بچم نگاه میکردم احساس مسئولیت داشتم ولی دوسش نداشتم انگار محبت شوهرم رو دزیده بود ولی بعد از دوماه آنچنان عاشقش شدم که هیچ کسیو اندازه اش دوست ندارم حتی شوهرم😉

من اگه جات بودم ۳۰سالگی تازه فکر میکردم ایا بیارم عایا نیارم 😋😊

ديگه حتي خانواده ي خودم دلشون واسه شوهرم ميسوزه!!!چون سنش ميره بالا تر 

اونم حق داره از بچه ش لذت ببره نه اينكه حوصله و اعصابش رو نداشته باشه

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

فقط روزای تخمک گذاریت اقدام کن.

هرما احتمال ۲۵ درصد وجود داره برای بارداری

خیلی کم پیش میاد ماه های اول حامله بشن.بنظرم برو چکاب از انجام بده 

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی  

بزاردرست تموم شه عزیزم 

مادرشوهرمنم همش میگفت بچه بیارین روز بعد عروسی شروع کرد

البته همسرمم دوست داشت ولی من گفتم نه

دوسال موندم بعد با تصمیم خودم باردارشدم الان هشت ماهشه

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم

استارتر جون این همه زحمت کشیدی ،یکسال که چیزی نیست درست رو تموم کن بعدش با خیال راحت اقدام کن،سنت هم خوبه تا چشم به هم بزنی یکسال تموم میشه. تو این یکسال هم کمی پس انداز کنید

برای رسیدن به آرزوهامون یه صلوات بفرستید... 
مادر بشی درک میکنی. البته من تا دوماه اول که زایمان کرده بودم به چشم هوو به بچم نگاه میکردم احساس م ...

منم كه حسووووووووود!من شوهرم به پسرخاله ي سه ساله م محبت ميكنه ميگم لازم نيست انقدر بهش محبت كني!!!

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!
من هم از مخارجش ميترسم!!!دوست داشتم حداقل خونه بخريم بعد بچه بياريم.به نظرم با مستاجري سخته!از اونجا ...

دوست عزیز اگه قرار باشه تو اینده وضعت خوب بشه یا خونه بخری مطمئن باش با وجود بچه هم این اتفاق میفته

ولی با وجود بچه درس نمیتونی فعلا بخونی