2777
2789
عنوان

شما جاي من باشين با اين شرايط اقدام ميكنين واسه بارداري؟!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 107 پست

البته اگه امادگي نداري بشين با همسرت صحبت كن و موكول كن براي چند سال اينده. ولي اينم بگم، ١٪؜ اگه نازايي داشته باشي كلي دوا دومون بايد كرد كه باز كلي سال عقب ميافته. 

بچه خدايي خيلي سخته، ولي من برمزدم عقب بار زود بچه ميارم. دير بشه ادم حوصله شو نداره ديگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا یه سوال پیش میاد از زایمان نمیترسی شما 😐😵😵😵

از همه چيزش ميترسم...

اصلا وقتي كسي از عشقش به بچه اي كه تو دلشه حرف ميزنه تعجب ميكنم.من از اينكه يه جنين داخل شكمم باشه ميترسم و حتي در مواقعي بدم مياد!!!

اينا با روانشناس حل ميشه!!!ولي روانشناس كه نميتونه اوضاع مالي ما رو بهتر كنه

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

نه !!😐

نخوندم اصلا متن رو ، ولي  كسي بايد به نظرم بچه بياره كه قلبا ميخواد و اصلا شكي نداره حالا از هر لحاظ.

ببخشيد نظرمه.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
من هم از مخارجش ميترسم!!!دوست داشتم حداقل خونه بخريم بعد بچه بياريم.به نظرم با مستاجري سخته!از اونجا ...

از این چیزا نترس بچه جزیی از زندگیه همون جور که ادم نیازداره ازدواج کنه درس بخونه بچه هم جز نیازهای بشر هست اونم با روال زندگی پیش میره ربطی به شرایط زندگی نداره 

دانشجوی فوق اگه باشی کارت سخته چون پایان نامه و اینا داره ولی لیسانس نه خیلی از خم دوره ایی های لیان ...

ليسانسم ولي رشته ام مترجمي و مدام پروژه دارم!!

همين ازدواجم كلي عقب انداخت تحصيلم رو😔

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!