2777
2789
عنوان

شما جاي من باشين با اين شرايط اقدام ميكنين واسه بارداري؟!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 107 پست
رشته ات اصلا بازار کار نداره.اگه هم کار پیدا بشه پول چندانی نداره پس بچسب به زندگی ات

اينم بدبختي مملكت ماست ديگه!!!مترجمي تو هر كشوري جز پردرامدترين رشته هاست

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!
من اگ باشم فرداي خاستگاري اقدام ميكنم😍😍😍عاشق بچم

😐😐😐😐😐

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم كه حسووووووووود!من شوهرم به پسرخاله ي سه ساله م محبت ميكنه ميگم لازم نيست انقدر بهش محبت كني!!!

منم حسود بودم انقدر که نوزاد رو میزاشتم تو پذیرایی خودم و شوهرم میرفتیم تو اتاق خواب که باهاش تنها باشم ولی باورت نمیشه این موجود از جون آدم عزیزتره

از این چیزا نترس بچه جزیی از زندگیه همون جور که ادم نیازداره ازدواج کنه درس بخونه بچه هم جز نیازهای ...

ميدونم.

مشكلم همينه كه شوهرم به شدت احساس نياز ميكنه و من اصلا

ليسانسم ولي رشته ام مترجمي و مدام پروژه دارم!! همين ازدواجم كلي عقب انداخت تحصيلم رو😔

یه چند ماهی پس عقب بنداز شوهرتم راضی کن به فکر حرفای خانواده شوهرم نباش اگه به اونا باشه میگن شب اول بچه بیارین .

نه .

اگه جای شما بودم:

اوالا ک یه سال از درسم مونده بود به هیچوجه خودمو درگیر بارداری و استرسهاش نمیکردم ک به درسم هم نرسم و زحماتم به هدر نره

دوما اینکه سعی میکردم تا به یه زندگی از نظر مالی. نشبتا ثابت برسم و خیالم از بابت خرجاش راحت باشه هذچند این مورد هیچوقت 100درصد نمیشه

سوم و مهمتر اینکه اگه قراره بالافاصله بعد درس خوندن هم بچه دار شید اصن برا چی درس میخونید؟ من ک هدفم از زندگی فقط بچه نیست بخاطر همین موافق نیستم

ولی درکنار همه ی اینا بهتره فاصله سنی بین بچه ووالدین خیلی زیاد نباشه

با همه ی اینا من الان بچه دارم اما زندگی اجتماعی خودمم دارم و هرگز بخاظر بچه خودمو محدود نیمکنم و تو خونه نمیشینم . اگه میتونی زندگی اجتماعیتو حفظ کنی و یه مادر فقط نباشی بازم بعد درس اوکیه

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  
ميدونم. مشكلم همينه كه شوهرم به شدت احساس نياز ميكنه و من اصلا

شوهرمنم احساس نیاز نمیکرد من احساس نیاز میکردم بالاخره پذیرفت با اینکه اون ذوقی که من دارم رو نداره ولی الان پشیمونم نیس 

فقط روزای تخمک گذاریت اقدام کن. هرما احتمال ۲۵ درصد وجود داره برای بارداری خیلی کم پیش میاد ماه ها ...

حالا اگر شانس منه همون ٢٥درصد ميگيره😂😂😂