2777
2789
عنوان

حال مامانمو گرفتم اخخخ راحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 39 پست
نه لابد مامانت تو سنیه که از تو کتک بخوره

من ک نزدمش 

صرفا از خودم دفاع کردم 

ولی لیچار هایی ک بارش کردم حقش بود 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

حتی اگه مادر خوبی نداری سعی کن خودت هم شبیه‌اش نشی

فاصله بگیر، سکوت کن، نادیده بگیر اما این حرکت‌ها فقط روح خودتو سیاه می‌کنه. اینکه از بی‌ادبی و گستاخی دلت خنک میشه بخاطر اینه که داری شبیه آدمای بد زندگیت میشی

این چرخه نفرت باید قطع بشه یه جا

بیشتر مراقب باش، بخوای این‌طوری پیش بری صد برابر بدتر میشی در آینده

یه کاری نکن عاقبت به خیر نشی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی وقتی مادر بشی فقط میتونی درک بکنی حال مادرت رو

به میاریم برای چی؟ 

بچه بیارم ک ارامش داشته باشه 

نکه باعث سلب ارامش بچم بشم 

یکی از بزرگترین مشکلات زندگیم محسوب میشه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

چرا همتون دارین این دخترو مقصر میکنید

لابد مادر خوبی نداشته واقعا که الان این حد از خشم رو نسبت بهش داشته..بعدشم اینایی که میلین راجع به فداکاری هاتون نسبت به بچتون میگید کاش هیچ وقت نکنید که بعدا بزنید سر بچتون که فلان و بهمان کردم..بچه هیچ وقت نمیخواست به این دنیا بیاد شما بخاطر خودتون آوردید و از این به بعد تا آخر عمرتون بدون توقع مسئولش هستید.

حتی اگه مادر خوبی نداری سعی کن خودت هم شبیه‌اش نشیفاصله بگیر، سکوت کن، نادیده بگیر اما این حرکت‌ها ف ...

من دلم نمیاد باهاش رفتار بدی داشته باشم 

تهشم باز دلم میسوزه براش و کنار میام 

شاید فردا ک از خواب پا بشم اوکی شم باهاش 

ولی راستش وقتایی ک از دستم در میاد خیلی احساس سبکی میکنم

من دلم نمیاد باهاش رفتار بدی داشته باشم تهشم باز دلم میسوزه براش و کنار میام شاید فردا ک از خواب پا ...

اینقدر رو مخم میره اینقدر رو مخمه ک حد نداره 

من الان مریضم اسهال استفراغ شدید کردم ویروس دارم .حرفای مفت میزنه  برای من حوصلشو ندارم 

به من میگه عاقت میکنم گفتم عاق کن مهم نیست اگر قرار باشه با عاق کردن تو من سیاه بخت بشم ک بهتر ک زودتر این اتفاق بیوفتا

یه روز مادر میشی اون روز تازه میفهمی مادر چیه

الهی هیچ وقت مادر نشم واقعا 

اگر قراره بچم با وجود من عذاب بکشه بهتر ک مادر نباشم

من دلم نمیاد باهاش رفتار بدی داشته باشم تهشم باز دلم میسوزه براش و کنار میام شاید فردا ک از خواب پا ...

آره می‌فهمم، دیگه ما هم تا یه جایی کشش داریم

ولی بعدش حال خود آدم گرفته میشه که چرا مثل اونا زبونش زهردار شده

از این لحاظ میگم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

الهی هیچ وقت مادر نشم واقعا اگر قراره بچم با وجود من عذاب بکشه بهتر ک مادر نباشم

ببین من یه مادرم اما خیلی داره بهم سخت میگذره ،بار زندگی رو دوش منه ،همسرم تا دوازده شب نیست ،حتی چند ماه یکبار هم خانواده ام رو نمی‌بینم ،هزار چیز دیگه ،حالا انتظار داری همیشه نرمال باشم و عصبانی نشم از دست بچم؟یعنی اگه عصبانی بشم بچم باید ازم متنفر بشه ،پس اون همه عشقی که بهش دادم چی ؟

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......