2777
2789
عنوان

حال مامانمو گرفتم اخخخ راحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم میدونم میخواین طرف اونو بگیرین 

ولی خب برام مهم نیست چون حوصله توضیح دادن ندارم 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

بلاها سرم اورده ها من الان سنی ام ک بخواد منو بزنه؟؟؟

نه لابد مامانت تو سنیه که از تو کتک بخوره

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

حالا مامانت چقدر داره خودخوری میکنه من خودم گاهی وقتا یکی داره میبینه دارم ظرف میشورم ولی فکرم ذهنم ...

بزار خودخوری کنه اینهمه ما از دستش کشیدیم بزار اون بکشه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

منم تجربه کردم این لحظه رو نمیدونم چرا حس خوبی داشتم😂

راستش خیلی من تحمل میکردم رفتاراشو واقعا لازم بود حالشو گرفت