2777
2789
عنوان

آقایونم بخونن آدم گرسنه دووم میاره ولی بدون محبت ابدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 156 پست
چرا؟😅

احتمالا خیلی سایت نمیای عزیزم وگرنه ۲ ساله عضوی و باید دیده باشی چقدر سایت پر آقاست و اکثر خانوما هم گارد دارن نسبت به این موضوع و روزی شونصد دفعه هم بحث میشه سر همین ماجرا😂

همسر منم محبت کلامی ندارهولی من اصلا برام مهم نیسدرواقع اینقد رو خودم کار کردمک اون تو حسرت داشتن من ...

بهم آموزش بده تو رو خدا

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری گلم میشه بگی پلیز 🙏

برام مهم نیس خب

بشینم غصه بخورم ک بهم محبت نمیکنه خب نکنه

درعوض منم بهش محبت نمیکنم ببینم کی ضرر میکنه من یا اون🤣🤧🤧🤧🤣🤣

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

برام مهم نیس خببشینم غصه بخورم ک بهم محبت نمیکنه خب نکنهدرعوض منم بهش محبت نمیکنم ببینم کی ضرر میکنه ...

این که میشه طلاق عاطفی اصلا خیلی سخته.تجربه کردم

بهم آموزش بده تو رو خدا

ببین رو خودت کار کن

تا وقتی توقع از همسرت داری همین آش و همین کاسه

فک کن اونم ی غریبس

آدم از غریبه انتظار محبت داره آیا‍؟

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

راستش من تو این حالت افتضاح هستم همسر منم خیلی سرده همش حس کمبود محبت دارم عصبی شدید شدم از این طرف دوتا بچه کوچیک ۲ ساله و ۴ ساله دارم شیطونی میکنن تحملم تموم میشه سر اونا داد میزنم اونا هم یاد گرفتن داد بزنن از خودم حالم بهم میخوره گناه بچه هام چیه من مریض روحی گرفتم همش میخوام رو خودم کار کنم  بجه هام بزرگ بشن عصبی میشن ولی واقعا انگار کنترل خودمو ندارم یه روز می تونم یه روز نه لعنت به من که مادر خوبی نیستم براشون

اینارو به شوهرش بگه شايد تحت تأثیر قرار بگیره و رفتارشون تغییر بده

منن گفتم دقیقا

میگفت هزار بار گفتم

برام مهم نیس خببشینم غصه بخورم ک بهم محبت نمیکنه خب نکنهدرعوض منم بهش محبت نمیکنم ببینم کی ضرر میکنه ...

این کارو میشه کرد ولی بنظرم زندگی اینجوری دیگه معنایی نداره وقتی عشق و محبت نباشه 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

این که میشه طلاق عاطفی اصلا خیلی سخته.تجربه کردم

تقریبا ی چیزی تو همین مایه ها

فقط حرف روزمره هس و مسائل مربوط ب بچه ها

محبت صفررررر