2777
2789
عنوان

آقایونم بخونن آدم گرسنه دووم میاره ولی بدون محبت ابدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 156 پست
زن محبت میخواد نمیشه منکر شداتفاقا یک دلیل اینکه اینهمه زن ناجور افتادن تو کوچه و خیابون و بدن نمایی ...

خیلی قبول دارم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
این کارو میشه کرد ولی بنظرم زندگی اینجوری دیگه معنایی نداره وقتی عشق و محبت نباشه

وقتی کرور کرور عشق ومحبت میریزی ب پاش و آقا جز کارش و کارش و کارش چیزی رو نمیبینه چ میشه کرد

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام مهم نیس خببشینم غصه بخورم ک بهم محبت نمیکنه خب نکنهدرعوض منم بهش محبت نمیکنم ببینم کی ضرر میکنه ...

خب ریز ریز میگی چیکار میکنی ک تو حسرتته

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
تقریبا ی چیزی تو همین مایه هافقط حرف روزمره هس و مسائل مربوط ب بچه هامحبت صفررررر

آره منم ولی بس که از بی محبتی شوهر خابیدم شبا مرد غریبه خاب میبینم خیلی مهربونه وشوهرم شده.پامیشم میپاشم

ببین رو خودت کار کنتا وقتی توقع از همسرت داری همین آش و همین کاسهفک کن اونم ی غریبسآدم از غریبه انتظ ...

ولی هیچ وقت همسر نمی تونه مثل غریبه ها باشه واسه همینه آدم ازش انتطار داره وقتی نا امید میشه مریضی روحی میگیره من واقعا قبول دارم مریض شدم روحم روانم مریضه هیج آرامشی ندارم دیروز سر شام بی اختیار یهو هیچی نشده بود گریه گرفت 

وقتی کرور کرور عشق ومحبت میریزی ب پاش و آقا جز کارش و کارش و کارش چیزی رو نمیبینه چ میشه کرد

شوهر منم دقیقا همینه 

منم کلی ازش سرد شدم 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

چند ساله باهاشه تغییر نکرده ...با این چند جمله میخواد عوض شه

درست میگین ولی خيلی از خانومها و آقایون درک خوبی از نیازهای همدیگه ندارن نه اینکه که نخوان 

پسر تمیز و بهداشتی 🤦https://abzarek.ir/service-p/msg/2303790

ولی هیچ وقت همسر نمی تونه مثل غریبه ها باشه واسه همینه آدم ازش انتطار داره وقتی نا امید میشه مریضی ر ...

آخی فدات بشم من تو تاپیکام هست سر سفره لباسمو پاره کردم انقد زدم تو صورتم زخمی شدم بمیرم برا حال روز خودم

اینارو به شوهرش بگه شايد تحت تأثیر قرار بگیره و رفتارشون تغییر بده

من گفتم تحت تاثیر گرقته؟فقط جمله ای که میگه اینه تو انتظارت زیاده من صبح تا شب کار میکنم من واقعا روحم مریض شده خیلی هم بد مریض شده افسرده شدم حالم به هیچ عنوان خوب نیست ولی جز این که همسرم بگه خودت خودتو مریض کردی چیزی نصیبم نشده

آره منم ولی بس که از بی محبتی شوهر خابیدم شبا مرد غریبه خاب میبینم خیلی مهربونه وشوهرم شده.پامیشم می ...

این خوابا میگن خواب شیطانی هست شیطان در جلد مرد مهربون میشه که بیشتر از شوهرت دور بشی 

نمیشه خودت بری بغلش کنی برات مهم نباشه اون محبت میکنه یا نه خودت شروع کننده باش 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته