2777
2789
عنوان

آقایونم بخونن آدم گرسنه دووم میاره ولی بدون محبت ابدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 156 پست

من اوایل وقتی اینجور مطالب رو میخوندم دلم برای اینجور افراد میسوخت و همدردی میکردم.

ولی وقتی چند مورد از نزدیک دیدم متوجه شدم توقع زنها خیلی زیاده. مثلا موردی بوده که ادعا میکرد که برادرش هواش رو نداره ولی من بعدا دیدم که این برادر درسته شاید بعضی جاها کوتاهی کرده بود ولی خیلی جاها هم هوای خواهرش و اطرافیانش رو داشت. و توقع اون خواهر زیاد بوده.

شاید زنها باید منصفانه تر توقع داشته باشن! اینقدر از مردها توقع نداشته باشن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اوایل وقتی اینجور مطالب رو میخوندم دلم برای اینجور افراد میسوخت و همدردی میکردم.ولی وقتی چند مورد ...

همه رو قبول داریم چک قرض کرایه قسط وام .....

ولی یه زن که دائما بابچه ها سرو کله میزنه تو خونه تا موقع خاب کار میکنه نباید از طرف همسرش یه هم دلی ساده یه قربونت برم نداشته باشه ؟؟؟

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
من اوایل وقتی اینجور مطالب رو میخوندم دلم برای اینجور افراد میسوخت و همدردی میکردم.ولی وقتی چند مورد ...

بخدا مازن ها زود خر میشیم 

همه رو قبول داریم چک قرض کرایه قسط وام .....ولی یه زن که دائما بابچه ها سرو کله میزنه تو خونه تا موق ...

خب یه مرد همینقدر توان داره. و بنظر خودش داره به اندازه کافی از خانواده اش حمایت میکنه. ولی خانمها کلا این چیزا رو نادیده میگیرن و غر میزنن. برای همین کلی اعصاب خردی تو خونه درست میکنن. مرد هم بیشتر از محیط خونه زده میشه.

خب یه مرد همینقدر توان داره. و بنظر خودش داره به اندازه کافی از خانواده اش حمایت میکنه. ولی خانمها ک ...

آره خب.ولی مردا یه چیزی رو نمیدونن زن ها فوق العاده احساسی هستن دست خودشونم نیست سرشته وجودشونه جزو خصیصه زنانگیه