2777
2789
عنوان

چرا یه مادر بچه شو دوس نداره

236 بازدید | 42 پست

من‌خودمو میگم.هرروزم‌ناراحتم.گریه‌میکنم.انگرا ی حسی درونم.بخدا نمیدونم‌چیه.خیلیم‌دوسش دارم‌بهترین‌چیزا‌میگیرم‌براش.ولی نمیتونم‌دوسش داشته باشم.مثلا‌محبت‌میخاد سرسری میگیرم.

بخدا دست خودم‌نیست.

باردارم‌هستم.حساس شدم کلا بهش.وقتی میخابه گریه‌میکنم.

بیداره اذیتم‌میکنه.همش‌وسایلش میریزه جم نمیکنخ

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

انگار ی حسی درونمه

بخدا دست خودم‌نیست.من‌خسلی دوسش دارم.بهترین‌مدرسه و کلاس میره.ولی همیشه میگه‌تومنو دوس نداری

قبل از بارداری هم اینطوری بودی باهاش؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اینجوری یکی ام مثل من دلش پر میزنع واسه حس قشنگ مادری

عزیزم‌میگم‌من بخدا خیلی دوسش دارم.نمیتونم بهش محبت کنم.بخدا همش‌عصه‌میخورم.انگار هیچی‌دست خودم نیست.

نمیدونم چطوری بگم

انگار ی حسی درونمهبخدا دست خودم‌نیست.من‌خسلی دوسش دارم.بهترین‌مدرسه و کلاس میره.ولی همیشه میگه‌تومنو ...

وس شما دوستش دارید

بچتون اون حس نداره

احتمالا داره سو استفاده میکنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
افسردگی بعد زایمان نداشتی سرش؟

خیلی گذشته ازش.ابتداییه الان.ولی کلا انکار دارم‌هی بدتر میشم.

بخدا همش‌میگم بخودم نازش کن.فلان‌کن.اینجوری کن.

اما‌دلم‌نمیره.نمدونم چ مرگمه💔💔💔💔

خیلی گذشته ازش.ابتداییه الان.ولی کلا انکار دارم‌هی بدتر میشم.بخدا همش‌میگم بخودم نازش کن.فلان‌کن.این ...

اگر افسردگی بعد زایمان داشتی و درمانش نکردی ممکنه از اون باشه بدنیست یه مشاوره بری

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲