2777
2789
عنوان

چرا یه مادر بچه شو دوس نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 42 پست
چون پدر زحمت همکاری نمیکشه بچه با مادر تنها میمونه خسته میشهبرای شماهم همینطوره؟

من‌تازه شاغلم‌هستم.شغلمم سخته

ینی اصلا بخدا با این‌افکارم دارم‌داعون‌میشم

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
اذيت نميكنهميخواد توجهت رو ببينهميگن بچه ها ترجيح ميدن مامانشون بزنتشون اما نديده نگيره اونارو!!!خيل ...

نگو خاهر بخدا دلم‌براش کباب میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش بخاطر بارداریه احتمالا روی بو و..هم حساس شدی انرژی هم نداره بدنت و زود خسته و ضعیف میشی صبر وتحم ...

اره ولی الان‌ب کوچیکترین کارش هم‌حساسم.ینی فک میکنم باید همه‌چیز درست باشه.توقع ندارم‌ی خرابکاری کنه.همش‌تو دلم‌میگم اخه‌بیشعور اینم‌بچس.ولی انگار اصلا نمیفهمم یهو چرا بخودم‌میام میبینم سرش داد زدم

من‌تازه شاغلم‌هستم.شغلمم سختهینی اصلا بخدا با این‌افکارم دارم‌داعون‌میشم

من اگه جای شما بودم قبول نمیکردم هم بچه داری کنم هم برم سرکار شوهر وظیفشه هرچقد پول خواستیم بده وقتی مشغول بچه هستیم

تو بارداری این حالات طبیعی بهتر هست با مشاور صحبت کنید که به طفل معصوم از لحاظ روحی ضربه وارد نشه...

اره‌میخام‌برم.نوبت گرفتم.ولی حالم‌بده برام دعا کن.بخداواز خدا خجالت‌میکشم

این خیلی بده که اون متوجه شده دوسش نداری خیلی آسیب زننده اس اگه حتی یه ذره برات مهمه برو مشاوره درست ...

خیلی حس بدی میگیرم.خیلی زیاد

اگر افسردگی بعد زایمان داشتی و درمانش نکردی ممکنه از اون باشه بدنیست یه مشاوره بری

اره مادرم‌موقعا زایمان‌انقد باهام‌بدرفتاری میکرد.تحویلم‌نمی‌گرفت.

بخدا دست خودم‌نیست.تا بخودم‌میام‌میبینم شدم‌مادرم.ودارم دخترم اذیت میکنم

من اگه جای شما بودم قبول نمیکردم هم بچه داری کنم هم برم سرکار شوهر وظیفشه هرچقد پول خواستیم بده وقتی ...

کارم‌رو‌کلی درس خوندم‌قبول شدم.

چندسال زحمت‌کشیدم.

الان‌کم‌اوردم.داغونم بخدا از درون.فقط بحاطر دخترم

اره ولی الان‌ب کوچیکترین کارش هم‌حساسم.ینی فک میکنم باید همه‌چیز درست باشه.توقع ندارم‌ی خرابکاری کنه ...

ببین توجیه نکنید خواهشاً خودتو بچه رو نابود نکن از وقت درست شدنش هم بگذره درست هم بشه دیگه فایده نداره و بچه اون حس دوست نداشتنی بودن درش میمونه 

هر چه زودتر برو سراغ درمان

ببین توجیه نکنید خواهشاً خودتو بچه رو نابود نکن از وقت درست شدنش هم بگذره درست هم بشه دیگه فایده ندا ...

نوبت گرفتم‌میرم.ولی الان دلم‌طاقت‌نیاورد

اره مادرم‌موقعا زایمان‌انقد باهام‌بدرفتاری میکرد.تحویلم‌نمی‌گرفت.بخدا دست خودم‌نیست.تا بخودم‌میام‌می ...

اگر همون زمان میرفتی با یه بسته قرص حل میشد حالا هم جلوی ضرر از هرجا بگیری منفعته 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اگر همون زمان میرفتی با یه بسته قرص حل میشد حالا هم جلوی ضرر از هرجا بگیری منفعته

بخدا انقد بهم‌بدی کرده الان‌حاملم.هنوز بهش نگفتم.

دوس ندارم‌بیاد باز کلی ایراد بگیره منت بزاره بخدا بدم‌میاد مثه اون‌باشم.اما اصلا دست خودم‌نیست.انگار توخونم رفته اخلاقاش

عزیزم‌میگم‌من بخدا خیلی دوسش دارم.نمیتونم بهش محبت کنم.بخدا همش‌عصه‌میخورم.انگار هیچی‌دست خودم نیست. ...

عزیزم سعی کنی بیشتر بهش محبت کنی چون با اومدن کوچولو خیلی خیلی بدتر میشه باید از آلان جلو خودت بگیری احساستو کنترل کنی 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️