2777
2789
عنوان

واقعا دلخوشی ما دخترا مامانمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 81 پست

خداوند همه مادرارو حفظ کنه اونایی هم که نیستن روحشون قرین رحمت کنه 

منم هر روز با بچم میام پیش مامانم اخرش بچم خرابکاریاش زیاد میشه میگم دیگه پامو اینجا نمیذارم مارو دوس نداری ولی این چرخه هر روز ادامه پیدا میکنه

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم وقتی میان حس خوب میگیرم روحیم باز میشه الان نوبتی دارن سرما میخورن من چون باردارم ندیدمشون ح ...

تماس تصویری بگیر من هر ثانیه تماس تصویری میگیرم کامل می‌دونم اونا خونشون چی دارن چی ندارن🤣

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

مامان من فوت کرده

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

تماس تصویری بگیر من هر ثانیه تماس تصویری میگیرم کامل می‌دونم اونا خونشون چی دارن چی ندارن🤣

مام روزی چند بار میرنیم 😁

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

اما مادر من اصلا خوب نبود اینقدر بد بود اینقدر خودخواه بود فقط ب خودش فکر میکرد خودکشی کرد ما بچه بو ...

خدابیامرزتش دورت یگردم

خداوند همه مادرارو حفظ کنه اونایی هم که نیستن روحشون قرین رحمت کنه منم هر روز با بچم میام پیش مامانم ...

دقیقا کلا آدم نره انگار ی چیزی کم داره

دقیقا مثل مادربزرگ من تو سن بالا مامانمو به دنیا آورد نوه و داماد داشت بابا بزرگم به فنا داد بعدم ار ...

مادر منم موقع مریضی‌هاش فقط یادش میوفته که دختر داره یا وقتی بابام مریض بود میگفت وظیفه‌ی دختراس بیان شب بمونن از باباشون نگهداری کنن 

خدا همه مادرا رو حفظ کنه رفتگانم رحمت کنه❤️❤️❤️❤️

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
6 ساله نیستمادرم نبود دوستم بود همه چیزمحسرت به دلم فقط چند وقت یکبار لاقل بیاد به ...

خدابیامرزتش عزیزدلم ببخش باعث ناراحتیت شدک