2777
2789
عنوان

واقعا دلخوشی ما دخترا مامانمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر که به وجود مادرت و خواهرت دلگرمی انشاالله همیشه کنار هم خوش باشیدمنم دوتا خواهر دارم خوبن و ...

دورت بگردم  خدا خواهراتو‌نگخ داره برات چرا؟

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
چه خوب. من اینقدر حس عاطفی نسبت به مامانم ندارم، مامانم هم همینطور

من وقتی ازدواج کردم فهمیدم چقدر وابستم

نگو اینجوری تا حالا از نتراحتیات گفتی و درکت نکردع؟

عزیزم مادر من ۷۵ سالشه از وقتی من به دنیا اومدم فقط درگیر عروس و نوه بوده من تا به حال نه آغوشی نه نوازشی ازش ندیدم بابام را وقتی زمین گیر شده بود از خونه انداخت بیرون الان هم که بابام فوت کرده میگه دخترا از باباشون ارث ندارن خونه و زندگی مال پسرامه فقط من که دخترشم ازش نالان نیستم به خیلا ظلم کرده برای چند تا از دخترای فامیل بابام حرف درآورد اون دخترا تا الان که ۵۰ سالشونه مجرد موندن آدم خاصیه

اره منم وقتی میان حس خوب میگیرم روحیم باز میشه الان نوبتی دارن سرما میخورن من چون باردارم ندیدمشون حد اقل تا دو هفته دیگ نمیتونیم همو ببینیم دو هتفته پیش دیدمشون😔 دلم تنگ شده اما چاره نی

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

عزیزم مادر من ۷۵ سالشه از وقتی من به دنیا اومدم فقط درگیر عروس و نوه بوده من تا به حال نه آغوشی نه ن ...

دقیقا مثل مادربزرگ من تو سن بالا مامانمو به دنیا آورد نوه و داماد داشت بابا بزرگم به فنا داد بعدم ارثشون بالا کشید الان همه چیو به اسم داییم کرده موقع مریضی هاشم زنگ میزنه به مامانم میگه بیا ازم مراقبت کن منو ببر دکتر