2777
2789
عنوان

چقد بیمصرفم

183 بازدید | 14 پست

نه هنری بلدم نه درسم خوبه نه عرضه ی کاری رو دارم همیشه تو هر زمینه‌ای گند میزنم ابروی خودمو میبرم عین احمقا میمونم نمیتونم یه کلمه رو درست بگم واقعا هدف از خلقت موجودی چون من چی بوده چقد حالم از خودم بهم میخوره چیکار کنم من؟بکشم خودمو؟فرار کنم چه خاکی بریزم تو سرم از شرمندگیه همه‌ی اینا روم نمیشه برم تو جمعا وقتی مهمونی چیزی میاد حبس اتاقم میکنم خودمو میترسم همش بپرسن راجب اینده و من بمونم که چجوری جواب شونو بدم جرعت ندارم تو مغازه‌ای که میرم حرف بزنم خاک تو سرم کنن من دیگه کی ام کاش خدا مرگ بده منو کاش هیچ بودم 

عزیزم کار کن رو خودت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری اخه؟💔

مهارت های ارتباطی اجتماعیت رو ببر بالا 

یه کار پیدا کن از یه جایی شروع کن بالاخره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

کلمه به کلمه کل متنت رو ببین 

همش خودتخریبی 

همش خودزنی 

چه کمکی بهت کرده تا حالا این همه خودسرزنشگری؟؟؟

خودت رو سرزنش میکنی که دیگه همه چیز درست بشه؟ که دیگه درست رفتار کنی؟ انگار جدی با خودم رفتار میکنم تا ادم شم!!!

چقدر خودسرزنشگری بهت کمک گرده؟

واقعا هیچی

علت اینکه میگی خرابکاری میکنی همین خودسرزنشگری هاست

چون داری تمام انرژیت رو علیه خودت به کار میبری و دیگه انرژی ای برات نمیمونه بفهمی دور و برت چه خبر هست و چه میشه کرد خودت رو افسرده میکنی 

به جای خودسرزنشگری خودت رو درک کن که چرا سختت هست ابراز وجود کنی این دردناک هست جای شفقت به خود هست نه خود زنی 

حتما در گذشته و شاید الان هم خانواده قضاوتگری داشتی

اگر میخوای مهارت ارتباطیت بالاتر بره 

کتاب تقصیر تو نیست بخون روش عکس کلاغ هست

کتاب فریب نهان

و کتاب مرزهای رهایی بخش

به شدت به درد روابط اجتماعی میخوره حتما حتما بگیر من رواندرمانگرم این کتابها فوق العاده ان

عزیزم خود تحقیری نکن تو مخلوق خدایی خداوند بهت قدرت تغییر داده ؛ ببین همه‌ی ما اشتباه میکنیم اما این به معنای این نیست که بی مصرف هستیم و... ممکنه یه سری آدما به دلایل شرایط محیطی خونواده تجربه و... زودتر برن سرکار زودتر درس بخونن و... این به معنای این نیست که تو بی مصرفی هر کسی مسیر خاص خودشو داره :)💌

به عواقبِ کارهات فکر کن(: