2777
2789
عنوان

واقعا دختراتون تو 1️⃣2️⃣ 1️⃣3️⃣ سالگی دوست پسر دارن❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 104 پست
من سن 14 15 سالگی دوس پسر داشتم. افسرده شدم؟! از درسام عقب موندم؟! هیچ اتفاق بدی برام نیفتاد. اگه بچ ...

خب اینش د قضیه گاقر همه رو به گیش خود پندارد شما از درساتون عقب نموندین و افسرده نشدین دلیل میشه همه این اتفاق براشون نیوفته؟؟؟ اتفاقا توی جامعه این موضوع ها شایعات به اون دلایلی که گفتم.

از تاپیک هاتون خوندم که شما بچه دارین پس دهه ۹۰ متولد نشدید من دارم درباره بچه های دهه ۹۰ حرف میزنم که دیگه نمیشه جلو دارشون شد.

درضمن من هم ۱۴ ساله بودم اتفاقا دهه ۸۰ هم هستم و کلی شرایط برای دوست پسر داشتم فراهم بود اما نکردم چون درس و زندگیم و پیش رفت برام از پسر مهم تر بود.

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینش د قضیه گاقر همه رو به گیش خود پندارد شما از درساتون عقب نموندین و افسرده نشدین دلیل میشه همه ...

بالاخره همه جای دنیا، سن نوجوانی این چیزا طبیعیه. ولی چون توی اون سن، آدما تجربه کافی ندارن، باید خیلی کنترل بشن توسط پدر مادر. نباید بچه رو ول کرد وسط خیابون، خب اون تجربه نداره میره به سیاهی کشیده میشه. اما خب نمیشه سرکوبش هم کرد کامل. دوس پسر داشته باشه ولی با نظارت پدر مادر. هرچقدر محدودیت ایجاد کنی، بدتر مخفیانه انجام میده و بدبخت میشه

واقعا بزرگترین اشتباهه و بده بده بده

من ۱۵ دوست شدم ۲۰ ازد کردیم ۲۹ سالمه الان

اما اصلا خوب نیست دوستی تو سن پایین 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

این حرف واقعا نه پایه علمی داره نه معنوی هز لحاظ علمی که کاملااااا اشتباهه با توجه به هزاران آزمایشی ...

بررسی های علمی امروز تأیید میشن و فردا رد میشن،،، پس خیلی به تحقیقات علمی متکی نباشید،،،، ولی عقل حکم می‌کنه و ما میدونیم که یه نفر در ۱۲ سالگی بالغ میشه و یکی در ۱۷ سالگی مثلا پریود میشه، پس رشد عقل هم همینه و یک سن رو برای همه نمیشه نسبت داد، روانشناسان هم با توجه به اکثریت نظر میدن، ولی همیشه یه اقلیتی هم وجود دارن،  بچه های ۱۲  الان با بچه های ۱۲ ساله یه قرن پیش خیلی اختلاف دارن، الان سن بلوغ پایین اومده، در مورد تصمیم گیری هم ۲۵ ساله با ۱۳ ساله تصمیمات متفاوتی میگیرن، ولی در مورد دوستی و احساسات نیاز به تصمیم گیری نیست، از روی حس دوست میشن، همه ی دوستی ها قرار نیست تبدیل به ازدواج شه،،، صرفا به رابطه ست که با جنس مکمل گرفته میشه. تو فرهنگ ما این ارتباطات زیر سوال می‌ره ولی صرفا نمیشه گفت غلطه.

بررسی های علمی امروز تأیید میشن و فردا رد میشن،،، پس خیلی به تحقیقات علمی متکی نباشید،،،، ولی عقل حک ...

با توجه به حرف های شما پس انسان ها هیچ فرقی با حیوانات ندارن حتی خرگوش ها هم پریود میشن ولی میشه گفت سطح عقل اونا با انسان یکیه پس ربطی نداره اون بلوغ جسمی که پریود میشن دخترا ولی بلوغ عقلی یه فلسفه کاملا جداس . 

این بررسی هایی که گفتم بر اساس ۱۰۰ تا مقاله بود که خوندم بعد مگه فرمول فیزیکه امروز بگه فردا رد بشه؟؟؟ خیلی خنده داره حرفتون اگه یه نفر اشتباه کنه ۱۰۰ تا پرفسور و پژوهش گر از برترین دانشگاه های دنیا اشتباه نمیکنن.

بعد خب این قضیه کاملا مشخصه که بچه های ۲۰ سال پیش با بچه های الان خیلی متفاوتن از طریق پیشرفت تکنولوژی ولی باز هر دو از نظر عقل تصمیم گیری یکسانن.

در نهایت شما میگی در مورد احساسات و دوستی نیاز به تصمیم گیری نیست مگه ما حیوانیم که نیاز به تصمیم گیری نداشته باشیم خود چهار پایان هم برای انتخاب جفتشون تصمیم میگیرن اول اگه تصمیم نگریم که فردا هزار تا آسیب روانی بهمون وارد میشه.

بالاخره همه جای دنیا، سن نوجوانی این چیزا طبیعیه. ولی چون توی اون سن، آدما تجربه کافی ندارن، باید خی ...

آره اینم خوبه ولی دیگه حداقل ۱۵ سالش باشه بچه ۱۲ ساله هنوز دبستان میره

اینا فکر کردن شببه آمریکا بشن بهترین کار رو کردن ولی الان آمریکا فساد داره موج میزنه تا جایی که ترام ...

عامو کلا انسانیت رو به افوله

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

با توجه به حرف های شما پس انسان ها هیچ فرقی با حیوانات ندارن حتی خرگوش ها هم پریود میشن ولی میشه گفت ...

فکر میکنم بحث کردن فایده نداره ،، هر کس با منطق خودش یه چیزی رو قبول داره و طبق همون زندگی میکنه ، اگر دیگران طبق اصول ما عمل نکردن ، بهتره به دیگران ایراد نگیریم که چرا تو این سن این کارو کرد و اون کارو نکرد، حتی اگر بحث ما پایه  علمی داشته باشه، درسته ما در جامعه از هم تاثیر میگیریم، ولی خب شاید راه بقیه درست باشه و راه ما غلط

یه قسمتی هست مخصوص ورزش و پیاده روی عمومی هست عصرا میرم. هر قسمت رو میبینم دختر و پسر سن زیر 16 نشستن دارن خوش و بش میکنن یا رفتار... انجام میدم.بغل و بو..... همه چی هم هبراهه.اصلا توجهی به اطراف ندارن که کسی میبینه.واقعا غصه داره این سن دخترها ابزار دست پسرها شدن و همینطور پسرها از سن خیلی کم اینکارو انجام میدن