2777
2789
عنوان

چند روز دیگه میشه یه سال از عمل بینیم گذشته ولی بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 9825 بازدید | 386 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم دقیقا مث خودت دوسداشتم خوش فرم تر بشه عمل بسته چیه پره هارو فقط باز میکنه

وای پروفتو دیدم 😂شبیه مال من س ساعتتت ماتم برد منک کامنت نذاشتم پس این چیههه دیگ بعد اسمتو دیدم فهمیدم من نیستم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
نه عزیزم همون فرمی که هست میمونه شاید کمی بادش کم شه فقط ولی فرم اصلی بینیت همونه که الان هست

حالا دکتر من چسب میزنه میگه نگاه کن فرم بینیت اینی هست که الان هست 🙁نمیدونم چجوری میشه یعنی این ورما بره سر بالا تر و با قوس ملایم میشع؟ برام عجبیه 

ببین الان دستت ورم کرده باشه  ورمش بخوابه خودش ک تغییر حجم و سایز نمیده ولی ورم بره  خوش ترکیب میشه اصلا ظریف تر و بهتره دیده میشه

منم بینیم بعد یه سال تازه خودشو نشون داد ولی اونقدری ک باید و اتتظار داشتم کوچیگ نشد

کم کم تو صورتت میشینه و خوشت میاد

میتونی بره گونه و لبتو یکم ژل بزنی ک تاثیر بذاره روی بینی و کوچیکتر دیده بشه

ببین الان دستت ورم کرده باشه ورمش بخوابه خودش ک تغییر حجم و سایز نمیده ولی ورم بره خوش ترکیب میشه ...

راس میگی از این جهت که مال من قسمت بالاتر بینی هم بزرگ بود اول بعد ورمش کم تر شد بهتر شد الان ولی نوکش از کنار کشیده هست خیلی و هم چنین بزر گه مقداری . اونم میره عقب بعد ورم ؟

راس میگی از این جهت که مال من قسمت بالاتر بینی هم بزرگ بود اول بعد ورمش کم تر شد بهتر شد الان ولی نو ...

ببین اخرین جایی ک ورمش میخوابه نوک بینیه عجله نکن براش

من تا 6 ماه اول هرکی میدید میگف ریدی ک عمل نکردی

ولی بعد یه سال  با اینکه اطرافیاننم عمل کردن همه میگن بینی من قشنگ تره چون طبیعی تره  و کلا ب صورتم نشسته

مبارک باشه عزیزم. دعا کن برا منم کوچیک شه بره عقب نیم رخم

ممنون گلم

من همیشع گفتم عمل بینی درد نداره فقط کلافگی داره

چون تو صورتته و صبر میخواد مخصوصا اونایی ک نیمه گوشتی باشن

خیالت تختتتت بهت قول میدم سه چار ماه دیگ ورمش کامل بره

ممنون گلممن همیشع گفتم عمل بینی درد نداره فقط کلافگی دارهچون تو صورتته و صبر میخواد مخصوصا اونایی ک ...

دقیقا حوصله می خواهد

ممنونم از لطفت ان شاالله ❤️🥲💚😊🥰🌷🌷🌷🌷