این نشون دهنده روشن فکری شما نیست نشون دهنده عقب ماندگی ذهنی شماست متاسفانه دختری که توی خانواده خوب بزرگ شده باشه با هر عقایدی که میخوان باشن هیچوقت توی این سن دنبال دوست پسر و از این جور کارا نبودن اصلا این کار های برای هرکسی که زیر ۱۷ ساله سمه واقعا آدم رو از زندکی دور میکنه بعد میگن طرف عاشق شده چه حرف مزخرفی واقعا آدم وقتی عاشق میشه که عقلش کامل شده باشه بچه ۱۲ ساله عاشق میشه چون هورموناش بهم ریخته من هم با ازدواج زیر ۱۸ سال مخالفم و هم دوست پسر داشتن زیر ۱۷ سال خیلیا هم متاسفانه توی همون ۱۳ ۱۴ سالگی روابط جنسی دارن خیلی غم انگیزه متاسفانه.
تحلیل گر اجتماعی هستی؟ همه باید طبق میل شما رفتار کنن و اگه سرپیچی کردن، عقب مانده ان؟!
حتما ۱۲ سالته و دوست پسر داری که اینجوری گارد گرفتی نسبت بهش وگرنه کل دنیا میفهممن که این کار اشتباهه به جز کسی که تو این شرایطه
«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️🩹»
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مخالفم با حرفتون وقتی فرد سنش بالا باشه مستقل باشه ذهنیاش کامل باشه و عاقل میتونه خودش برای زندگیش ...
دوس پسر تو ۹۰ درصد مواقع هدفش ازدواج نیست تو اطرافم خیلی دیدم که با هم بودن چند سال پسره دختره رو نگهداشته ولی نگرفته تا آخر بازم به واسطه ی خانواده این رابطه به ازدواج ختم شده
دقیقا دختر ۱۵ ساله بخاطر دوست پسرش خودکشی کرده ببین چقدر بی عقل بوده که فکر خانوادش رو نکرده چه مسخر ...
دختر ۱۶ ساله ای بود تو بیمارستان که میفهمه دوست پسر ۱۸ سالش با مادرش رابطه داره و قرص استامینوفن میخوره که خود کشی کنه
این حرکات فقط بین حیوانات پیش میاد نه انسان!!! تو ایران مرزهای حیوانی رو جابه جا کردن
«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️🩹»
نه ولی روانشناس هستم من جایی در متن نمیبینم که کسی گفته باشم همه باید طبق حرف های من زندگی کنن ولی ج ...
من سن 14 15 سالگی دوس پسر داشتم. افسرده شدم؟! از درسام عقب موندم؟! هیچ اتفاق بدی برام نیفتاد. اگه بچه رو از سن کم بهش خوب و بد رو یاد بدی و بهش بفهمونی که خط قرمز داشته باشه، حتی اگه دوس پسر هم داشته باشه، کارهای جنسی باهاش انجام نمیده و اجازه نمیده کسی بهش دست بزنه. در حد چت و تلفن و بیرون رفتن رابطه خواهد داشت. به نظرم طبیعیه توی اون سن. اگه نباشه، غیر طبیعیه.
اینکه دخترانشان تو این سن دوست دختر دارن به ما مربوط نیست،ولی به اونا مربوطه که بقیه نسل فقیر به جام ...
دقیقا کسی که ازدواج کرده و میخواد بچه دار بشه رو میگن احمث
ولی کسی که از دوست پسرش حامله میشه رو میگن بدن خودشه اختیار داره
من الان راجب این حرف زدم که بچه نیارید اگه ندارید؟؟اتفاقا به جامعه مربوط میشه خودش آسیب اجتماعیه
خانم به خودت گارد نگیر داره حرفای شما رو تایید میکنه
❤️🔥دختربختیاری❤️🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥
نباید به سن نسبت داد، یه نفر تو۱۲_۱۳ سالگی، یه نفر ۲۵ ،، بستگی به رشد و بلوغ داره
این حرف واقعا نه پایه علمی داره نه معنوی هز لحاظ علمی که کاملااااا اشتباهه با توجه به هزاران آزمایشی که شده از لحظ معنوی هم تا حدود ۸۰ درصد غلطه پس اصلا همچین چیزی که شما میگید وجود نداره دارم از لحاظ مغزی و روان شناسی حرف میزنم که درسش رو خوندم پس به سن کاملا مربوط تصمیم گیری هایی که یه دختر ۲۵ ساله در واحد میتونه داشته باشه یه دختر ۱۳ ساله نمیتونه داشته باشه مگر اینکه اون دختره ۲۵ ساله عقب مونده ذهنی باشه که مغزش به اندازه یه دختر ۱۳ ساله بکشه
دوس پسر تو ۹۰ درصد مواقع هدفش ازدواج نیست تو اطرافم خیلی دیدم که با هم بودن چند سال پسره دختره رو نگ ...
خوب اونا حتما با آدم اشتباهی وارد رابطه شدن یا هدفشون صرفا تفریح کردن بوده وگرنه خواهر خودم با شوهر خواهرم ۳ سال دوست بودن بعد ازدواج کردن مشکلی نمیبینم واقعا البته خواهرم بالای ۲۵ بود