2777
2789
عنوان

تشخیص زود هنگام اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 56 پست
اینم اول بینایی چشاش 9 بود و همه دکترا به اشتباه گفتن نابیناست -اینقدر متخصصای چشم مختلف و درمانهای ...

وای خدایا چقدر طفلی مشکل داشته خدا کمک ات کنه اجرت بده که اینقدر به این بچه میرسی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر نگفت که ممکنه بابت مصرف مخدر مادرش باشه؟؟!اینکه دیر داره حرکت میکنه و...اتیسم نباشهای خدا بگم چ ...

کاردرمانگر حسی به این معتقده که مشکل اسپاسمای بعد تولده که  به خادر مواد مخدر عضلات بچه سفت شدن و منقبض

عزیزم خیلی دل بزرگی داری مطمئن باش خدا جواب خوبیهاتو میده 

واقعا برای دکترا متاسفم فرزند خوانده باشه مگه انسان نیست حق زندگی نداره فقط بلدن دم از انسانیت بزنن تلاش خودتو کن بقیه شو بسپار به خدا 

عزیزم خیلی دل بزرگی داری مطمئن باش خدا جواب خوبیهاتو میده واقعا برای دکترا متاسفم فرزند خوانده باشه ...

تو 6ماهگیش خود متخصص  مغز اعصاب بهزیستی که گفتن فلج مغزیه می خواستن ازمون پسش بگیرن منتقلش کنن مرکز نگهداری معلولین جسمی ذهنی

منو و همسرم اجازه ندادیم و گفتیم حتی اگه باشه بازم می پذیریم مشکلشو و پیگیری درمانیمونو ادامه دادیم که خدارو شکر نبود-الان رو دو زانوش پا میشه و با اهنگ می رقصه و اهنگم با خودش می خونه

من مشهدم -کاردرمانی جسمی یک ساله داره میره و ذهنی ام از هفته پیش که تشخیص اوتیسم دادن شروع کردیم -رو ...

عزیزم کاردرمانی ذهنی کجا میبریش من تازه میخام ببرم پسرم رو 

هم گفتار درمانی باید ببرم همم کاردرمانی ذهنی