2777
2789
عنوان

تشخیص زود هنگام اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 56 پست

من بنظرم با این چیزایی که توضیح دادی این بچه هیچ مشکلی نداره.

مگه نمیگی ۲۸ هفته دنیا اومده؟

شما باید  ۱۲ هفته کمتر ازش توقع داشته باشی.

یعنی کارهایی که یک بچه ۱۲ هفته کمتر انجام میده رو باید انجام بده.

خیلی از بچه ها بخاطر شلوغ بودن دورشون،تنبلی و خستگیشون خیلی توجه توی بعضی مواقع ندارن.

یه روز خوبن یه روز بد.

علاقه به چرخیدنی که والا من خودم و همه بچه هایی که دیدم داشتیم اتیسم داریم؟بخدا نه!

این فقط یه فاکتور خیلی عمومیه.

بازی های حرکتی باهاش انجام بده دست ورزی و تمرکزی بذار ذهنش باز بشه و فعال.

بعد شما میگی چشماش ضعیفه عزیزم من با شماره چشم ۲ بدون عینک پنج سانت جلوتر رو نمیبینم معلومه اون بچه همه دنیا تار و مبهمه براش!بخاطر همین توجهی نشون نمیده یا کمتر نشون میده.

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه حرفام میشه مثلا میگم بیا پوشکتو عوض کنم میره خودش زیر اندازهشو میاره پهن میکنه روش دراز میکشه

شما یه فرشته در قالب انسانی ...میدونی تاخدا نخواد برگ از درخت نمیفته خدا خواسته این بچه تو دامن شما بزرگ شه کامنتهاتونو خوندم بنظرم بچه شما اوتیسم نیست برادرزادم شش ماهه به دنیا اومد ۶۰۰گرم بود رشد وراه رفتن وحرف زدنش خیلی از همسن هاش عقب بود الان که کلاس هفتمه ماشالله شده گرگی برا خودش پسر دخترعموم زنتیکی مشکل داشت چشماش پاهاش زبونش  دستاش اصلا این بچه مال هرکسی بودمثل یه تیکه گوشت مینداختش گوشه خونه دختر عموم مثل ضما پیگیر بود بچه ای که تا کلاس سوم نمیتونست راه بره الان مثل ادمی که تلو تلو بخوره راه میره حرف میزنه چشماشو عمل کرد گفتن باید بره مدرسه معلولین مادرش قبول نکرد باپارتی وبدو بدو بردش مدرسه دولتی هرروز بغلش میکرد تو کلاس پیشش مینشست تاالان که کلاس ششمه از بچهای ماسالم تر وزرنگ تره فقطکمی بد راه میره که اونم هرسال بهتر میشه....اینارو گفتم که بدونی از شما بدنر بوده باهمت مادروپدرشون بچه خیلی پیشرفت کرده

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

کاردرمانگر حسی به این معتقده که مشکل اسپاسمای بعد تولده که به خادر مواد مخدر عضلات بچه سفت شدن و من ...

مشکلات حرکتیش ممکنه

ولی این عدم توجه شدیدی که گفتید

احتمالش زیاده حدسش درست باشه و اتیسم خفیف باشه

دستتونو من دورادور میبوسم ک مراقبش هستید

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

مشکلات حرکتیش ممکنهولی این عدم توجه شدیدی که گفتیداحتمالش زیاده حدسش درست باشه و اتیسم خفیف باشهدستت ...

عزیزم لطف داری - دعا کن خدا کمکمون کنه دخترم روز به روز بهتر بشه

علائم دیگه ای نداشته که تا 3 سالگی مشکوک بشی؟

نه من متوجه نشدم ک علایم اوتیسم داره 

دوسالش ک تمام شد دیدم حرف نمیزنه بردم گفتار درمان بعد از چندین جلسه ارجاع داد ب روانپزشک و متخصص اعصاب و روان و متخصص غدد 

که همه تشخیص فعلی اوتیسم دادن و همه هم گفتن ک ممکنه بیبی دیجیتال هم باشه 

حالا ببینیم پیشرفتش چطوره تا تشخیص قطعی