2777
2789
عنوان

ی دختر 19 ساله باید چیا بلد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 31 پست
زبان رو در حد سطح A2 بلدم واسه ICDL چقدر زمان لازمه تا مدرکش رو بگیرم؟

بنظرم از فرادرس بخون

تو خونه ااز یوتیوب

وقتی کامل یاد گرفتی برو امتحان بده 

مفتی نرو اموزشگاه پول بدی 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
درس بخون تا وقت و حوصلشو داری

احساس می کنم از یازدهم به بعد حوصله درس خوندنم کم شده 

نمیتونم دیگه مثل سابق ساعت ها بشینم پشت میز 

امسال هم کنکور دادم و چند روز پیش 19 ساله شدم 🥲

احتمالا پشت بمونم

شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته خوب 

دانشگاه خوب

کلاس زبان 

ارتباط اجتماعی زیادی داشته باشه 

گواهینامه رو بگیر 

به قیافه و اندام خودت خیلی برس 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

بله کاملا درست میگین ولی خب من میخوام الان ی تلاش هایی کنم و ی چیزایی بلد باشم که دو سال دیگه حسرت ن ...

عمیقا بهت میگم هیچ وقت از خدا غافل نشو

بقیه چیزاتم درست میشه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
کنکور بده. بره دانشگاه خیلی خوب و رشته ی خیلی خوب. در دانشگاه با اقشار مختلف و جنس مخالف (در حد ارتب ...

خیلی ممنونم بابت وقتی که گذاشتین 🤍✨

یه راه درامد داشته باش به ظاهر و اندامت برس رانندگی و اشپزی یاد بگیرروی حرف زدنت کار کن که خوب و قشن ...

راه در آمد از چه طریقی؟ 

الان من نه مدرک تحصیلی قوی دارم نه رزومه کاری 

نهایت جایی ک بتونم استخدام بشم کافه و... هست که نه خودم علاقه دارم نه خانواده اجازه میدن 

پشتوانه مالی قوی هم ندارم

بنظرم از فرادرس بخونتو خونه ااز یوتیوبوقتی کامل یاد گرفتی برو امتحان بده مفتی نرو اموزشگاه پول بدی

منظورتون برای زبان هست؟ 

خیلی ممنونم بابت راهنماییتون 🤍

رشته خوب دانشگاه خوبکلاس زبان ارتباط اجتماعی زیادی داشته باشه گواهینامه رو بگیر به قیافه و اندام خود ...

میشه واسه رشته و دانشگاه خوب مثال بزنید 

خیلی گفتن تو تاپیک ها 

یعنی من که تجربی خوندم و دیپلم گرفتم باید پزشکی و دندون و دارو بیارم تا رشته ام خوب باشه؟ 

رشته خوب دانشگاه خوبکلاس زبان ارتباط اجتماعی زیادی داشته باشه گواهینامه رو بگیر به قیافه و اندام خود ...

وای واسه رانندگی میترسم راننده خوبی نشم 😂

دارم تلاشم رو می کنم توکل برخدا

عمیقا بهت میگم هیچ وقت از خدا غافل نشوبقیه چیزاتم درست میشه

چقدر خوب که اعتقاد دارین و این رو با من درمیون میذارین، ممنونم ازتون 😍🫂

منظورتون برای زبان هست؟ خیلی ممنونم بابت راهنماییتون 🤍

نه عزیزم icdl منظورمه

فداتشم خواهش 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
راه در آمد از چه طریقی؟ الان من نه مدرک تحصیلی قوی دارم نه رزومه کاری نهایت جایی ک بتونم استخدام بشم ...

اینکه چه راه درامدی داشته باشی به خودت بستگی داره 

مثلا من خانوادم با شغلایی مثل فروشندگی یا منشی و... موافقم نبودم واسه همین درسمو ادامه دارم تا از اون طریق به درامد برسم

نه عزیزم icdl منظورمهفداتشم خواهش

از این دوره ها که تو اینستا تبلیغ میکنن برای پاور و ورد شرکت کنم؟ هزینه اش زیر ی تومن انگار 

یا شما کانالی چیزی سراغ دارید تو یوتیوب که معرفی کنین ؟ 

از این دوره ها که تو اینستا تبلیغ میکنن برای پاور و ورد شرکت کنم؟ هزینه اش زیر ی تومن انگار یا شما ک ...

من مهندسی کامپیوتر میخونم همشونو دیدم خوباشو میگم بهت

برا ورد استاد زراوند ببین خیلی خوبه

برای icdl توضیحاتش تو یوتیوب بزن فرادرس

من مهندسی کامپیوتر میخونم همشونو دیدم خوباشو میگم بهتبرا ورد استاد زراوند ببین خیلی خوبهبرای icdl تو ...

واای چقدر عالییی 😍

خیلی خوشحال شدم از هم صحبتی با شما واقعا 

مرسییی ازتون 

واسه پاور و اکسل کسی رو سراغ ندارین؟