2777
2789
عنوان

ای خدا شکرت (بی بی چک مثبت)

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 160 پست
مبارک باشه خدا رو شکر از ته قلب واسه همه منتظرا دعا کن خدا بهشون فرزند سالم و صالح بده

به خدا وقتی فهمیدم اولین دعام همین بود خدا دامن همه منتظرا رو هر چه زودتر سبز کنه

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه من موقعی که بی بی چکم مثبت شد ازخوشحالی گریه کردم

من گریه و خندم قاطب

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)

من نمی‌دونستم بخندم یا گریه کنم قاطی کرده بودم

الهی. ان شالله خوشحالیت پایدار باشه. می فهمم چی میگی. منم بعد دوسال وقتی جواب آزمایشمو گرفتم. دوست ...

انشالله.برام دعا کن

ممنون از همتون برام دعا کنید جواب سونو و چیزای دیگه خوب باشه

و بتونم بچه امو بغل بگیرم

من مثل خلها میخندم 😂😂😂

😑😑😑

ولی خب شادم وشادابم

..حال اگه تشریفشو بیاره😕

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  
من مثل خلها میخندم 😂😂😂 😑😑😑 ولی خب شادم وشادابم ..حال اگه تشریفشو بیاره😕

انشالله که میاد

چرا

تیکر بارداری نزدی؟

به خدا وقتی فهمیدم اولین دعام همین بود خدا دامن همه منتظرا رو هر چه زودتر سبز کنه

دوماه رو هریک شب درمیان  منظم برنامه داشتین ؟؟

من چهارماهه ولی تو هر ماه دوالی  سه بار 😕

قمردرعقرب میخورد به زمان تخمک 😣

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  
دوماه رو هریک شب درمیان  منظم برنامه داشتین ؟؟ من چهارماهه ولی تو هر ماه دوالی  سه بار ...

اولین ماه بهمن ماه از استرس هر دومون مریض شدیم ولی باز زمان تخمک گذاریم اقدام کردیم یک هفته بعدش ترشحات تخمکگذاریم شروع شد دیگه اون موقع اقدام نکردیم

موند اسفند یک شب در میان اقدام داشتیم همه علایم بارداری رو داشتم ولی با دو روز لک بینی پری اومد

رفتم پیش ماما گفت زخم دارم و دارو داد این ماه فقط از روز تخمکگذاریم ۴فروردین اقدام کردیم روزای قبلش نه.بعد از ۴یک شب در میان بود

نیومده بزنم تجربه بچه های قبلیمو گفتم خواهر😆

انشالله میاد چشمام درس نمی‌بینه فک کردم نوشتی خندیدی.نگو نوشتی میخندی