2777
2789
عنوان

ای خدا شکرت (بی بی چک مثبت)

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 160 پست
مرسی ممنون کی برم آز بدم بهتره؟

الانم بری مثبت نشون میده👍پیش دکترمتخصص زنان زایمان برو تاآزمایش و ویتامین های لازم روبرات بنویسه وبگه کی برا سونوبری😉

دلبندم بندبند دلت را به خدایی بسپارکه بیشترازمن هوایت رادارد...💖خداجونم شکرت💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام روویا جون . مبارک . ایشالاه یک فرزند سالم و صالح گیرت بیاد .  می شه بگی چه روزهایی نزدیکی ...

رویا جون جواب منم بده عزیزم ممنون می شم به پاسخش احتیاج شدید دارم گلم .

مبارک باشه خدا رو شکر از ته قلب واسه همه منتظرا دعا کن خدا بهشون فرزند سالم و صالح بده

به هیچ چیز جز قدرت و حکمت و رحمت خودت ایمان ندارم 🩶 در دلم طلب چیزی که برایم مقدر نکرده ای قرار مده یا کریم الصفح
سلام روویا جون . مبارک . ایشالاه یک فرزند سالم و صالح گیرت بیاد .  می شه بگی چه روزهایی نزدیکی ...

من این ماه زخم داشتم دکتر بهم پماد واژینال مترونیدازول و قرص داکسی سایکلین داده بود.من پریودم ۱۷اسفند بود و دوره هام ۳۱روزه ان منم تا پماد تموم شه اقدام نداشتم تقریبا ۸_۹نداشتم و از روز۴که تخمکگذاریم بود اقدامم رو شروع کردم.

به این خاطر زیاد امید نداشتم

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)
خیلی لحظه قشنگیه خدا قسمت همه منتظرا بکنه ☺😊

آره خیلی

الهی آمین

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)
وای  عزیزم مبارک باشه😍😍 چقدر ذوق کردم آخه چند جا دیده بودم تولیست انتظاری 😉😉 برای منم ...

مرسی عزیزم انشالله توام به زودی مامان میشی

هنوز باورم نشده 

جواب منم بده روویا جون منتظرم 

ببخشید از اول داشتم جواب میدادم یکم دیر شد

صب چند دقیقه داشتم دور خونه می‌گشتم از خوشحالی

الهی.

ان شالله خوشحالیت پایدار باشه. می فهمم چی میگی.

منم بعد دوسال وقتی جواب آزمایشمو گرفتم. دوست داشتم توو خیابون برقصم. :)

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
الانم بری مثبت نشون میده👍پیش دکترمتخصص زنان زایمان برو تاآزمایش و ویتامین های لازم روبرات بنویسه وب ...

آره حتما میرم استرس دارم