2777
2789

سوال منم هست 

من با فالو کردنه دیگران تا حدودی بالا میبرم 

یه پنج الی ده درصد فالو بک میدن 

بعد از یه مدت انفالوشون میکنم 

بعد کامنت زیاد میذارم زیر پستا تا پیجم دیده شه

از کامنت گذاشتن و از فالو کردن و لایک کردنه دیگران فالور بیشتر گرفتم تا از ریلزامو استوری و پستام

به نسبت فالورام ریلزامو پستام اصلا ویو نمیخورن با اینکه خیلی زحمت میکشم و کارام واقعا از ۸۰ درصد ویدیوهای وایرال تو حوزه ی کاری خودم حرفه ای تره ( البته هنرمو میگم شاید ریلز ساختنم جالب نباشه نمیدونم )

۱۲۰۰ تا فالور دارم ، ریلزام دویست سیصد تا ویو میخوره درحالی که خیلیا رو میبینم طرف ۸۰ تا فالور داره ریلزاش دو هزار تا ویو میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به محتوا هم داره

محتوام اموزش نقاشیه 

مراحل کار رو میذارم و توضیح میدم 

بعضیا هم یه اهنگ ملایم میذارم یا  از تک تک مراحل کار عکس میگیرم و با ضرباهنگ اسلاید ها رو عوض میکنم 

برو کامنت بزارزیر پستافالوت کنن صدتاسلبریتی که تیک ابی دارن فالو ۲۴ساغت بعد انفالوکن دوباره ازاول فا ...

چند روزه این کارو میکنم 

امروز اینستا دیگه بهم اجازه نداد 

چکار کنم بن نشده باشم؟؟

آن سوی تاریکی چیست ؟

پرطرفدارها رو فالو کن بعد دوساعت آن فالو کن دوباره فالو کن و به همین منوال

اینا فالوور فیک هستناا ک اضافه میشن

به پیج آسیب میرسونن

خنده آید به لب اندر درونم آتشیست؛ این معما عاقبت دیوانه میسازد مرا...!🥀

پیج های داستان توی اینستا دنبال کننده خوبی دارن 

داستان های پرحاشیه بنویس تا ویو بیشتری بخوره 

یا خودم یه داستان رو دنبال میکنم که البته ترجمه خارجی هست و زبان اصلی انگلیسی، چهره و حرکت شخصیت ها رو با هوش مصنوعی ساختن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی