2777
2789
عنوان

معلم دخترم دوباره بهش سیلی میزنه کلاس دومه

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 57 پست

ن تذکد بدین حتما

بگین سری بعد اموزش پرورش اقدام میکنم ولی کلاسش عوض نکنید جلو دخترتونم ب معلم چیزی نگین ک دیگه حساب نبرازش معلمم تو دفتر جلو مدیر بگین و بیاین بیرون بدون حرف اضافه زدن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم واقعا معلم با کتاب میزنه سر بچت یا سیلی میزنه به بچت ،تاپیک زدنت اینجا چیه واقعا؟الان آنقدر خونسردی؟

الان باید مدرسه رو میزاشتی رو سرش 

بچت فردا افسرده نشد نیای تاپیک بزنی 

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

درس دادنش خوبه همین سختگیریش باعث شده دخترم مرتب تکالیف..هاشو بنویسه املاشم عالی شده. میخوام تو پی و ...

پس هرجور صلاحه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چه مدرسه ایه که معلماش همشون کتک میزنن ؟ 😑

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻

هرکار کنی فایده نداره تازه ترفی هم میگیره دیدم که میگم

اصلا اینطوری نیست 

من با پیگیری‌هام باعث شد معلم به مناطق کم برخوردار انتقال داده بشه

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

خودتون برید با معلم صحبت کنید وبگید لطفا تکرار نکنه.... نمی دونم خیلی متاسفم میشم معلم بچه ای رو بزنه یا تحقیر کنه... خودمم معلمم ۲۱ سال سعی کردم دین بچه ها هیچ وقت گردنم نباشه...  درس چیه که بخوای بچه رو بزنی... نهایتش یاد نگیره به...‌

😐 پس خودت هم خیلی بدت نمیاد خواهرم کلاس اول همچین معملمی داشت از هرچی معلم و مدرسه متنفر شد

ببین عزیزم دخترم کلاس اول روز دوم مدرسه معلمش سیلی زد بهش چون گوش نمیداد منم رفتم شر راه انداختم کلاسشم عوض کردم . 

امسال معلمش سختگیره والا من راحت شدم تو خونه بچم تکالیفو سریع مینویسه... اونیکی معلم کلاس دیگه هم میگن میزنه... نمیتونم مدرسش عوض کنم دورن. میخوام بهش تذکر بدم که نزنه دیگه همینکه بچم ازش ترسیده و فهمیده معلمش سختگیره کافیه.  تذکر بدم باز بزنه میرم مدرسه سراغش

ولمون کن 

فکر کنم معلمه خیلی براش مهمه که دخترت درس بخونه برو بهش بگو دخترم برام مهم نیست درس میخونه یا نه و ز ...

آره اینم خوبه  چنتا چیز دیگم اضافه میکنم واقعا بار دیگه هم بزنه نمیتونم خودمو کنترل کنم. بچم مدرسه رو دوست داره نمیخوام زده شه

ولمون کن