2777
2789

درسته پشماتون میریزه ولی حقیقت همینه 

یه خاستگار داشتم مامانش گف پسر من حیفه بیاد توکه۲۲سالته رو بگیره میرم ۱۶ساله میگیرم براش جوون باشه تو پیردختر شدی 

ازاین حرفا ژیاد میشنوم🥲

طرفای شما سن ازدواج چنده؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیست سی سال پیش سن ازدواج تو خانواده من ۲۷ ۲۸ بود 

الآنم همینه و کمی بیشتر 

چه خبره آنقدر سن پایین 

اصلا اون دختر نه خودش رو شناخته نه دنیاش رو 

ازدواج باید به موقع باشه نه آنقدر زود 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

فامیل عقب مونده ماهم همینه من بیست هشت سالگی ازدواج کردم و یه ترشیده بودم از نظر فامیلا😆😂البته به تخم مرغمم نیست نظر و فکرشون 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

مامان من اون زمان هم زودترین کسی بوده ک ازدواج کرده ۲۳ سالگی

چ برسه الان 

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

میرن دختر ۱۴ ساله میگیرن  ب هوای اینکه دخترو تربیت کنن .یارو تا ۱۸ سالگی یه شکم میزاد ،تازه دلش هوای پسربازی میکنه، می بینی با یه بچه میره سر قرار یا داره یواشکی لاس میزنه .حاصلشم میشه بچه های فاسد و شکاک

ای بمیرن آدمایی ک زن کم سن و سال میگیرن

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️