2777
2789
عنوان

معلم دخترم دوباره بهش سیلی میزنه کلاس دومه

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 57 پست
چمیدونم. دولتیه

مدرسه منم دولتیه

کسی همچین کاری نکرده تاحالا

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سریش بازرس اومد وضعیت دید یه سریشم تا حراست بردم فایده نداشت

تعجب میکنم اینجوری میگین 

همینجا خانمه تاپیک زده بود ناظم پسرشو زده 

از اداره بازرس میبره مدرسه ،ناظمه شروع میکنه گریه کردن وغلط کردم اینا دلشون میسوزه میبخشن

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

تعجب میکنم اینجوری میگین همینجا خانمه تاپیک زده بود ناظم پسرشو زده از اداره بازرس میبره مدرسه ،ناظمه ...

والا دروغ ندارم بگم 

دوازده سال درس خوندم یه سال بازرس پشت ما بود اونم زنگ تفریح بود داشتیم میزدیم رو میز و میخوندیم مدیر اومد گفت چخبره بازرس اومده بزار بره من میدونم و شما بازرس بهش گفت چکارشون داری مدرسه باید فضای شادی باشه که دانش آموز ازش فراری نشه دیگه کاری نداشت 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

والا دروغ ندارم بگم دوازده سال درس خوندم یه سال بازرس پشت ما بود اونم زنگ تفریح بود داشتیم میزدیم رو ...

نمیگم دروغ میگی 

میگم چرا شکایتت به نتیجه نرسیده 

تعجب میکنم اینجوری میگین همینجا خانمه تاپیک زده بود ناظم پسرشو زده از اداره بازرس میبره مدرسه ،ناظمه ...

بابا تو هر شهری فرق داره ماها که شهرستان کوچیکیم همشون فکو فامیل همن پارتی دارن

ولمون کن 

بابا تو هر شهری فرق داره ماها که شهرستان کوچیکیم همشون فکو فامیل همن پارتی دارن

آره شهر ما بزرگه 

ولی کوتاه نیایین 

بگین نامه مینویسیم به وزیر آموزش پرورش 

آدرس سایتو پیدا کنین شکایتتون ثبت کنین 

نمیگم دروغ میگی میگم چرا شکایتت به نتیجه نرسیده

چون تحقیقات کردن مدیر و معاون حقیقت ها نگفتن سال اول راهنمایی درس ریاضی مثل دوره ابتدایی بهمون گفت از رو امتحانتون بنویسید با مدیر حرف زدیم گفت که شکایت کردنتون فایده نداره ما پشت همکارامون خالی نمی‌کنیم مام دیگه دست کشیدیم 

چون تحقیقات کردن مدیر و معاون حقیقت ها نگفتن سال اول راهنمایی درس ریاضی مثل دوره ابتدایی بهمون گفت ا ...

من شماره ارزیابی عملکرد اداره ناحیه واداره کل حراست وخیلی هارو دارم تلفنی شکایتمو پیش میبرم ومعلم رو میشونم سر جاش 

من شماره ارزیابی عملکرد اداره ناحیه واداره کل حراست وخیلی هارو دارم تلفنی شکایتمو پیش میبرم ومعلم رو ...

افرین خسته نباشی 

از ما که گذشت انشاالله برای باقی جواب بده بخدا یه رفیق داشتم ناظم بخاطر ساعت باهاش برخورد کرد چون ساعتش بزرگ بود مادرشم معلم بود تا حراست رفتن اما چیشد به نظرت ناظم هیچ کاری نکردن رفیقم مدرسش عوض کرد مادرش 

ساعتشم ابی اسمونی ساده بود

عزیز من به نظرت اون درسی که الان داره میخونه مهم تره یا سلامت روان بچه؟  الان اگه به خاطر اون معلم یه ادم بیمار بشه در اینده به نظرت اون درس بهش کمکی میکنه؟  بازیگوش ترین و تنبل ترین بچه هم مسائل مهم رو بالاخره یاد میگیره ولی اسیب روحی که از اون معلم میخوره پاک نمیشه. و باعث میشه یه ادم شکست خورده باشه.  ضمنا هرکسی تو یه چیزی استداد داره.  قرار نیست همه درسخون باشن.  خدایی حداقل یدونه کتاب فرزند پروری بخونید بعد بچه بیارید.