2777
2789

معلمش ازین سن بالاهاست ولی خوب درس میده😐 یبار با کتاب زده سر دخترم چون عدارو از سمت راست نمیشته .

اینبارم سیلی زده دخترم میگه داشتم ریاضی مینوشتم نمیدونم چرا زده😐 

چی بگم به معلم نکبتش!؟ ولی چون خوب درس میده نمیخوام چرتو پرت بگم یا کلاسشو عوض کنم. چون دخترم آدمیه که باید زور بالاسرش باشه که تکالیف بنویسه. پارسال معلمش زدش رفتم سراغ معلمش کلاسشم عوض کردم. ولی خب جون از معلم جدیدش نمیترسید شل میگرفت تکالیف...نمینوشت

ولمون کن 

فقط برو دفتر

حتما بقیه بچه هم اذیت کرده 

با بقیه مادرا دست ب کی‌ی بشید

ی نفر فایده نداره

تا عوصش کنن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐 پس خودت هم خیلی بدت نمیاد 

خواهرم کلاس اول همچین معملمی داشت 

از هرچی معلم و مدرسه متنفر شد 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

گل خورده بچه را زده کثافت 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

فقط برو دفترحتما بقیه بچه هم اذیت کرده با بقیه مادرا دست ب کی‌ی بشیدی نفر فایده ندارهتا عوصش کنن

درس دادنش خوبه همین سختگیریش باعث شده دخترم مرتب تکالیف..هاشو بنویسه املاشم عالی شده. میخوام تو پی وی گروه بهش بگم دیگه نزنه...

ولمون کن