2777
2789
عنوان

ظرفای مهمونی خانواد شوهرم همیشه پای منه چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5847 بازدید | 161 پست
ببین اسی جان ظرفارو بشور اشکال نداره ولی نزار بقیه بشیننبهشون کار بدهمثلا به یکی بگو پاشو جاروبرقی ب ...

جاری هام هم میگن نمون عزیزم برو هر وقت ما رفتیم بیا بساب تا همه جا برق بزنه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا جوگیر میشدم پشت جاریام غیبت میکردم میگفتم هر کی بخوره دربره گاوه و...خواهرشوهرامم نمیزاشتم دس ب ...

به اونا میگن گاو ولی احترامشون بیشتر داره پس بذار به تو هم بگه گاو 

واسه شوهرت توضیح بده خواهری کردی تا وقتی بچه های خواهر شوهرت کوچیک بودن نذاشتی دست بزنن الان دیگه اوناهم کمک بدن 

واسه مادرتم بگو من کمکش میکنم ولی ن وقتی جاریا میان میخورن و میرن اگه ناراحتن نیان اگه میانم باید کمک بدن .

حداقل جاریا ظرفای خودشون و شوهدشون که میتونن بشورن

جاری هام هم میگن نمون عزیزم برو هر وقت ما رفتیم بیا بساب تا همه جا برق بزنه

نه دیگه باید بهشون بفهمونه جای نامرتب نمیمونه

باورکن جواب میده چندبار بگه اگه گوش نکردن کمتر توی جمعشون باشه

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

مادرشوهر کاری نمیکنه ک بیچاره باشه بیچاره من فقط میخورن احترامم دارن اتفاقامن مث کارگر روزمزدم انگار ...

برای روز مادر امسال پول بذارین با همدیگه براش ماشین ظرفشویی بخرین خلاص شو

دقیقا داشتم به این فکر میکردماولین باری که خونه خواهر شوهر رفتم تو رودربایسی وایستادم پای سینک،همسرم ...

دیگه یه ظرف شستنه اونا هم زخمت کشیدن غذا درست کردن من مدام پای ظرف شور بودم شد وظیفه ام 

اگه آدمهای خوبی بودن مهم نبود ولی دیدم خیلییییی پررو هستن و وقیح و مدام انتظار سرویس دارن مادرشوهرم۸۰سالش همسایه هم هستیم ۱۰سال ازم کار کشیدا غذا پختن ظرف شستن و.... دیگه کامل خودمو کشیدم کنار 

جاریام غیرسلام خدافظی توجمع حرفی نمیزننفقطم تو قیافه ان چون مادرشوهرزندگی شونو میخواست خراب کنهاحترا ...

شما نرو خب

بهونه بیار بگو فلان جا دعوتیم 

یا به همسرت بگو مریضم شکم درد دارم نمیتونم پاشم 

شما نباشی به خودشون زحمت میدن پاشن

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

ببین اسی از خودت مایه نزار دیگه نرو تو جمعشون به شوهرت بگو نمیام من بیام 

زن داداشات بیان بخورن برن من کلفت اونام تا الان چیزی نمیکنم مادرت جمعشون کنه ولی انکار اونم راضیه من بشم کلفت و...سر خودت ننداز

خیلیییی مخصوثا ک دیگ کسی تشکر نمیکنه طبیعی شده قبلا دلم خوش بود ب تشکرای مادرشوهرم الان عین کارگر رس ...

بنظرم از هر 10 باری که میری 1 بارش رو بهونه بیار بگو کمرم درد میکنه بعده 4 ماه از هر 10 بار 3 بار شو بهونه بیار 

دوباره بعده چندماه دیگه 5 بار شو بهونه بیار تا کم کم عادت کنن مثلا به اون خواهرشوهرت که شاغله سره سفره بهش بگو فلانی جان اگه میشه امروز استثنا شما کمک مامان کنین من نمیتونم کمرم درد میکنه یا گلوم درد میکنه یا فلان جا یه کاره خیلی فوری دارم امروزم فقط بخاطر مامان اومدم و... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
منم مث تو بودم خودمو کشیدم کنار هرچند باهام دشمن شدن ولی ارزش داشت چون در هر صورت من آدم بده هستم

شماظرف چندتفرو میشستی ؟هرسری؟

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف
رفتارم جای هیچ حرفی نمیزاره قبلا میگف خسته میشی میگفتم من عین (عروسا)اونا گشاد نیستم و...الان چی بگم ...

قبل رفتن خونه مادرشوهرت مچ دستتو قشنگ پانسمان کن و باند ببند بگو دستم در رفته نمیتونم کار کنم،اینارو باید مث بچه که از شیر بخوای بگیری باید کم کم عادتشون داد،دوبار که نشوری بقیه کمک میدن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا