2777
2789
عنوان

ظرفای مهمونی خانواد شوهرم همیشه پای منه چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5849 بازدید | 161 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا جوگیر میشدم پشت جاریام غیبت میکردم میگفتم هر کی بخوره دربره گاوه و...خواهرشوهرامم نمیزاشتم دس ب ...

بذار بگن گاوی... ی حرف پشت سر ادم چیزی از ادم کم نمیکنه ولی این همه ظرف رو ی تنه بشوری کمرت به فنا بره بده... حالا پشت سر جاریات گفتی گاون چی شد؟ تو پشت سر اونا گفتی گاو اونام گفتن فلانی چه احمقیه تک و تنها میره نوکری 

نمیشه که ظرفا یجور رفتار کردم بنام منه

ببین اسی جان ظرفارو بشور اشکال نداره ولی نزار بقیه بشینن

بهشون کار بده

مثلا به یکی بگو پاشو جاروبرقی بکش به یکی دیگه بگو ظرفارو بیار تا بشورم

به یکی دیگشون بگو پاشو گاز رو دستمال بکش یا میز رو دستمال بکش

تو که ظرفارو به عهده گرفتی و الان درحال حاضر فردِ مشغول بکار تویی نزار بقیه بیکار بشینن بگو من حساسم جایی مرتب نباشه نمیتونم بمونم

جوری وانمود کن که انگار خیلی حساسی و برات مهمه همه جا برق بزنه

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

به نظرم این هفته وقتی زنگ زد دعوت کنه بگو شرمنده نمیتونم بیام حالم خوب نیست البته از شب قبل برا شوهرتم فیلم بازی کن 

اگه قبول کردن نری که بهتر اگه اصرار کردن هم برو ولی از اول برو تو اتاق دراز بکش فقطم اه و ناله کن 

دیگه خودشون میشورن اگه درحدی بیشعورا که گفتن بیا بشور بگو کلفت روزمزد نیستم که با حال خرابمم کار کنم

شوهرت بگه چون اونا دست نمیزنن منم اجازه نمیدم زنم بشوره

اسی این بهترین کاره  آروم آروم بازبون خوش همسرت روهمراه کن شاید چندهفته زمان ببره  ولی میتونی   ناله های ریزکن یاموقع رابطه کم بزار براش بگو زیاد سرپا بودم درددارم  وبگو فلان جاری چقددرر ازهمه نظر مراقب خودشه و......

دقیقا داشتم به این فکر میکردماولین باری که خونه خواهر شوهر رفتم تو رودربایسی وایستادم پای سینک،همسرم ...

اره دیگه یه مسائلی واقعا دست خودمون نیست حتما باید همسر وارد عمل بشه ،،

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
همچین ادمی نیس میشناسنش پاش برسه میگ ب اسن ننممم بشور

خو هیچی اگه شوهر با ادم نباشه که هیچی من جاریم اولا میرفت مینشست بهش میگفتن کمک کن میگف من بلد نیستم من تو خونه بابام ناز نازی بودم همه ی خانواده شوهرم گفتن هیشکی اندازه عروس اولمون یعنی من ناز نازی نبود هیچ کاری هم نمیکرد الان همه کارس ۱۰۰ تا مهمون بیاد رواج میده..منم دیدم داره پررو میشه شوهرم به مادر شوهر خواهر شوهرام گفت ۱۲ سال زن من باهاتون کار کرد ولی از امروز اگه جاری نشست به زن من گفتین آبرو براتون نمیزارم حالا یکم آدم شدن هم جاری هم بقیه

اره عزیزم بچمو خواهرشوهرم نگه میداره میگه راحت باش

منم مثل تو بودم تازه اخم و تخمم می‌کردن بهم 

خودمو کشیدم کنار البته هیچ جوره دست از سرم برنمیداشتن هاااا به زور و به جنگ منو میفرستادن آشپزخونه 

اگه فقططططط ظرف شستن باهاته اشکالی نداره به نظرم.خونتون پیش مادرشوهره؟من همسایه بودم هیچ جوره ازم نمی‌کشید بیرون تازه طلبکار هم بود و...