2777
2789

مثلا اگه تلقین کنی من فلان درس رو تو کنکور ۱۰۰ میزنم البته تلاش هم بکنی و سخت درس بخونی در کنارش تلقین مثبت هم داشته باشی 

یا بر عکس

مثلا تلاش کنی شدید ولی تلقین کنی من نمیتونم درصد خوبی بزنم 

چقدر تاثیر داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اثبات شده توسط یه پزشک آمریکایی وقتی از یه درس متنفری زمان شروع به الکی به خودت بگو که من عاشق این درسم مسیرهای عصبی مغزت ات بطور ناخودآگاه تا بیست درصدش باز میشه چون کسی که از یه درس بدش میاد کانال های یادگیری اش صفره

تاثیر کع داره

ولی تلقین نباید تبدیل به توهم بشه.من یه مدت انقد به انرژی مثبت و اینا چسپیدم که یه عالمه متضرر شدم

بنظرم ادم بگه خدایا من تلاشمو میکنم دیگه هرجور خودت صلاح میدونی بهتر باشه.درگیری ذهنی و انتظار بیش از حد هم به وجود نمیاد

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
همش الکیه خدا هر کیو دلش بخواد عزیزش میکنه تو تمام امور زندگیش بهش شانس میده هر کی هم نخواد خوار و خ ...

هعیییی

سرنوشت خیلی مهمه متاسفانه تقدیر من با آرزوی قلبیم یکی نبوده هیچوقت

تلقین صد در صد تاثیر داره.

وقتی به خودت میگی میتونم ۱۰۰ در صد بزنم دلچسب تر درس مسخونس با علاقه تست ها رو میخونی میزنی کلا لینقدر انگیزه ات میره بالا که حس میکنی تک تک کلمات کتاب ومیخوری بجای اینکه فقط با چشم ببینی .

ولی وقتی بگی نمیتونم از پس تستاش بر بیام هرچقدرم بخونی هی گیج میشی نمیتونی تمرکز کنی استرس میگیری و کلا هرچی بخونی چیزی ازش تو ذهنت نمی مونه

من همونیم که ناخواسته باردار شده بود🥴 تمام آینده رو فقط برای پسرش برنامه ریزی کرده بود و نمیتونست عضو جدیدو بپذیره😓 افسردگی گرفته بود هیچ جوری با بارداریش کنار نمیومد😖 دنبال دارو و روش های سقط بود😭،الان همون جنین ناخواسته به دنیا اومده 😊یه دختر به زیبایی و سفیدی فرشته ها🥰.اون روی شوهرمو با اومدن دخترمون بعد از ۸ سال زندگی مشترک تازه دیدم 😆جوری قربون صدقه ی دخترمون میره و تو آغوش میگیرتش که باورم نمیشه این مرد همون شوهر  خجالتی و کم عاطفه است که  به زبون اوردن احساساتش خیلی براش سخت بود😮،باشه. هر روز میگم خدایا هزار مرتبه شکرت که این فرشته کوچولورو به ما دادی(مادر بزرگ یکی از شاگردای دوسال پیشم بعد از دوسال بی اطلاعی از هم خواب دیده بود توی تاریکی توی یه خونه چراغ سبز روشن بوده از ادما میپرسیده این خونه کیه بهش میگفتن خونه خانم معلم طاهاست.مادر بزرگ طاها صبح بلند میشه به دخترش زنگ میزنه میگه مامان امروز حتما به معلم پسرت زنگ بزن احوالشو بپرس این خوابو دیدم حتما چیزی هست.تو اوج ناراحتی من و تصمیم جدیم برای سقط این خانم با تعریف کردن خواب مادر ساداتش منو از حماقتی که میخواستم بکنم منصرف کرد.دعای خیرم همیشه بدرقه راه عزیزان مادر بزرگ طاها خواهد بود.🌹💝(اگر به قدر یک جمله تونستید کسی را از خواب غفلت بیدار کنید دریغ نکنید شاید یک جمله شما زندگی بخشید به کسی💝💝💝💝) )الهی لحظه لحظه ی  زندگی تک تکتون  پر از اتفاقای ناخواسته شیرین و پر از ارامش مث شیرینی اتفاق ناخواسته ی ما باشه.        خداوندا به اندازه تمام هستی شکرت .                    
همش الکیه خدا هر کیو دلش بخواد عزیزش میکنه تو تمام امور زندگیش بهش شانس میده هر کی هم نخواد خوار و خ ...

باهات مخالفم خدا به آدم عقل داده و اختیار داده نمیشه که یه گوشه بشینی بدون تلاش و هیچ حرکتی انتظار بهترین هارو داشته باشی

اثبات شده توسط یه پزشک آمریکایی وقتی از یه درس متنفری زمان شروع به الکی به خودت بگو که من عاشق این د ...

درسته عزیزم 

شنیدم اثبات شده مغز سیستم های عصبی رو دوباره سیم کشی میکنه و توسط علم تایید شده

درسته عزیزم شنیدم اثبات شده مغز سیستم های عصبی رو دوباره سیم کشی میکنه و توسط علم تایید شده

اصلا آدمیزاد با تلقینه ک زنده اس طرف میبینی زشته انقد تلقین کرده خوشگله رو رفتارش اثر گذاشته و با اعتماد به نفس شده همین هم باعث شده بقیه زشتی طرف رو نبینن 

باهات مخالفم خدا به آدم عقل داده و اختیار داده نمیشه که یه گوشه بشینی بدون تلاش و هیچ حرکتی انتظار ب ...

من همیشه تلاشمو کردم و از خدا خواستم ولی حاجتمو نداده کاش هیچوقت به دنیا نیومده بودم حالا که اون به من هیچ توجهی نمیکنه و منو بنده خودش حساب نمیکنه هدف از خلقت من چ بود

تلقین صد در صد تاثیر داره.وقتی به خودت میگی میتونم ۱۰۰ در صد بزنم دلچسب تر درس مسخونس با علاقه تست ه ...

دقیقااا موافقم

من وقتی میگم نمیتونم زبان درصد خوبی بزنم چون سخته سوالاش انگیزم گرفته میشه و با خودم خب این همه بخونم که چی

ولی وقتی میگم من باهوشم و میتونم انگیزم میره بالا و بهتر یاد میگیرم

من همیشه تلاشمو کردم و از خدا خواستم ولی حاجتمو نداده کاش هیچوقت به دنیا نیومده بودم حالا که اون به ...

نه نه اشتباه نکن حتما اونطوری که باید تلاش نکردی یا مسیر رو اشتباه رفتی یا مسیرت رو عوض کن یا ذهنت رو