2777
2789
عنوان

چقدر به تلقین اعتقاد دارین بیاین همهه

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 18 پست
نه نه اشتباه نکن حتما اونطوری که باید تلاش نکردی یا مسیر رو اشتباه رفتی یا مسیرت رو عوض کن یا ذهنت ر ...

بعضیا هستن هیچ تلاشی نمیکنن بعضیا هستن کافرن اصلا به خدا اعتقاد ندارن ولی همه جوره زندگیشون رواله فقط ما ایرانیای بیچاره هستیم با صلاح و حکمت و تلاش و دعا خودمونو توجیه می‌کنیم خدا فرق می ذاره بین بنده هاش بدجوری هم فرق میذاره چون هیچوقت عدالتی تو دنیا نبوده و نیست و نخواهد بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا هستن هیچ تلاشی نمیکنن بعضیا هستن کافرن اصلا به خدا اعتقاد ندارن ولی همه جوره زندگیشون رواله فق ...

حرفت رو قبول ندارم با احترام عزیزم چون تو تا وقتی تلاش نکنی نمیتونی ب چیزی برسی ،در جهت ی چیزی تلاش کردی و بهش نرسیدی دلیل بر این نیست که خدا بی عدالتی میکنه دلیلش این هست که یا خوب تلاش نکردی یا مسیر رو اشتباه داری دوباره تکرار میکنی 

منم نمی دونم چرا هر چی از خدا می خوام حاجتمو نمیده

منم مثل شما

ب هرچیزی ب سختی رسیدم

اما فهمیدم تو‌زمان درستش اتفاق افتاده ن اون زمانی ک من میخواستم

پس دیگه صبرمو بالابردم 

مطمئنم ک خودش صلاحمو‌ بهتر میدونه

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....