2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحویلشون داده یا نه؟

اگه میخای یه روش بگمت بنشونیش سرجاش؟

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

تحویلشون داده یا نه؟اگه میخای یه روش بگمت بنشونیش سرجاش؟

اره تحویل داده فکنم 

ما شهرمون نیستیم امشب پدرشوهرم زنگ زد گف ده میلیون گفته بده گفته نداره فوقش یک تومن 

بنظرم یک تومنم زیاده فوقش ۵۰۰ ولی باز میگم بد میشه 

چه کارتی هست؟

اگه فقط کارت بانکیه اصلا نگیر.

آخرش مجبوره بیاره براتون.

والا مژدگانی در حد توان اون شخص میدن، نه اینکه نرخ تعیین کنن.

ما هم یه باز همه مدارکمون گم شده بود در راه سفر.

برای یابنده سوغاتی آوردیم، همین.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

وا. مگ میشه چیزی نداد پدرشوهرم گفته فوقش ۱ تومن هوف بنظر منم ولی مرد الان مگ‌چیزیو مفت میدن

چرا نمیشع نداد؟😐

یه چیزی افتاده زمین اون فرد هم پیداش کرده و وظیفش بوده به صاحبش برگردونه دیگه:/

goftino.com/c/kM6btL 

اصلا کارتها ده میلیون هزینه دارد برای صدور مجدد؟؟ مگه اینکه کارت خاصی باشه و ارزشمند البته کارت ملی خیلی مهمه 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
چه کارتی هست؟اگه فقط کارت بانکیه اصلا نگیر.آخرش مجبوره بیاره براتون.والا مژدگانی در حد توان اون شخص ...

۸ تا کارت گفته

جز کارهای بانکی 

کارت ملی 

کارت ماشین و گواهینامه و کارت سوخت

همشون 

من ک ب شوهرم گفتم فوقش ۵۰۰ مگ چخبره وضعیت اقتصادی خرابه مگ سر گنج نشستیم اگ ده تومن داشتم میرفتم طلا میخریدم والا😐

والا برا منم گم شد کارتای بانکی ک راحته حتی کارت ملیم هم رفت عین خیالم نبود گفتم المثنی میگیرم چخبر ...

اخه هزینشون زیاد میشه 

جدا ازون دردسر هم داره 

فکنم ۸ تا کارته 

کارت ماشین . ملی .گواهینامه . سوخت