2777
2789

من خودم برای ادمیکنه اینکارو می‌کنه ارزش قایلم و یه هدیه همیشه تقدیم کردم دو بار اتفاق افتاده نه در حد ده میلیون 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
۸ تا کارت گفتهجز کارهای بانکی کارت ملی کارت ماشین و گواهینامه و کارت سوختهمشون من ک ب شوهرم گفتم فوق ...

بهش بگید با نصف اون پول مدارکمون رو دوباره میبرم میگیرم.

احتمالا ایشون چیزی گفتن ببین شما نظرتون چیه!!

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم برای ادمیکنه اینکارو می‌کنه ارزش قایلم و یه هدیه همیشه تقدیم کردم دو بار اتفاق افتاده نه در ...

مثلا چقد 

برای ۸ تا کارت 

ک چندتاشون همون ملی و ماشین و گواهینامه و سوخت و بقیشونم کارهای عابر

مثلا چقد برای ۸ تا کارت ک چندتاشون همون ملی و ماشین و گواهینامه و سوخت و بقیشونم کارهای عابر

همون یک الی دو تومن / اون مدارک مهم هستند اگر عابر بانک بود مشکلی نبود اما مدارکی مثل کارت ملی شناسنامه کارت ماشین و ... اینا هزینه بشه حتی بیشتر ایرادی ندارد چون امکان سواستفاده هست 

همون یک الی دو تومن / اون مدارک مهم هستند اگر عابر بانک بود مشکلی نبود اما مدارکی مثل کارت ملی شناسن ...

میشه طرف کپی بگیره ازشون اصن؟

یا اگ‌نده شکایت کرد ب جرم باجگیری؟

میشه طرف کپی بگیره ازشون اصن؟یا اگ‌نده شکایت کرد ب جرم باجگیری؟

امکان شکایت هست بر مبنای مستندات / این بیشتر دنبال شیرینی هست

والا شیرینی خیلیییییی بشه ۵۰۰

شیرینی ۱۰۰هم میشه بسته به اون مدارک و اقلام و .. که گم شده داره میتونید اصلا ندید اما برای شکایت باید مستنداتی ارایه بشه که حالا بشه پیگیری کرد