2777
2789

چی هست؟

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمون برای ورود به رشته های تاپ به دانشگاه ترکیه

لاقل برای مهاجرت یه جای بهتر برو

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

قبولیش راحت تر از ایرانه خداییش پولشو داری برو دوره هاشو ببین بخون آزمون و بده اگر هم خیلی پولداری ا ...

نه اگ پولدار بودم ک یا واسه کنکور خرج میتردم یا مستقیم دانشگاه

چقدر پول لازمه برای خود یوس 

اصلا ساده نیست من یکی از دوستام سال اول قبول نشد رفت ترکیه کلی هزینه برای آیلتس و معلمی که به زبان ا ...

تلاش نکرد یا کلاس نرفت برای ازمدن؟

آخه فقط قصدم تحصیل هست دراونجل

نه اگ پولدار بودم ک یا واسه کنکور خرج میتردم یا مستقیم دانشگاهچقدر پول لازمه برای خود یوس

ببین هزینه ی کلاسایه یوس هست باید بری دوره ببینی

بعد یروزی مشخص میکنن تو یکی از کشورایه همسایه باید بری آزمون و بدی

قبل آزمون هزینه ی رفت و آمد و اقامت برای اون مدتی که میخای آزمون بدی و خورد و خوراک و پاسپورت و اینارو هم درنظر بگیر

با این گرونی کاره ۲۰۰ ۳۰۰ ۵۰۰ تومن نیست...شاید بشه با ۵۰۰ تومن جمعش کرد اما بعدشو میخای چیکار کنی؟

با یه وکیل مهاجرتی صحبت کن ب نظرم بیشتر راهنماییت میکنن

وکیل مهاجرتی چطور پی د کنم انلاین?

سرچ کن گوگل پره ازشون آنلاین سوال کن

عووف من هم سن تو بودم همش راجب این مهاجرت کوفتی برا دانشگا سوال میکردم ببین شرایط خوبی نداری بیخیال این موضوع بشو روانت کلا از دست میره