2777
2789
عنوان

خواهشا بیاین تاپیکم

163 بازدید | 10 پست

بنظرتون این مرده چرا باهام اینجوریه اعصاب و روانم خستس. باعث شد با شوهرم دعوا کنم شوهرم امشب به ما ملحق شد رفتیم از فرودگاه برش داشتیم اومده بمن میگه صداتو بیار پایین منم باد کردم محل سگ بهش ندادم امشبم نرفتم تو اتاق پیشش. رفتم تشک بردارم از اتاق فک کرد رفتم پیشش بخوابم منم گفتم برو با اون مرده بغل کن و هر گوهی دوست داری بخور. اینم از مسافرت منه بدبخت. الان اومدم تو هاله سوییت خیاری پیش بقیه خوابیدم ولی اعصابم خورده دلم میخواد برم پیش شوهرم ولی بیخود کرد با لحن جدی باهام صحبت کرد

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان باهم مسافرتین بعد دعواتونم شده جدا نشدید؟

نه حیا ندارم.😐

تازه شوهرمم سرم یجورایی داد زد وقتی بهش گفتم به مرده گفتم نذاشتی بری.نم و بشا.شم.

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

فردا صبح حتما جدا شید

بنظر منم باید اینکارو بکنیم چون هیج جای ایران برا شوهرم جذاب نیست بدتر اعصاب خوردی داره