2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون خوب نیست طلاق بگیرید

541 بازدید | 57 پست

ترو خدا،خواهش میکنم اگه شوهرتون بد اخلاقه،شما رو میزنه،سازش نکنید.به ولله که درست نمیشه،طلاق بگیرید...طلاق زشت نیست،حلال خداست.عمر عزیزتون رو به پای همچنین مردی هدر ندین،از اون مرد بچه دار هم بشین چند تا بچه با روح‌و روان ناسالم تحویل جامعه میدین...بچه هاتونم دیوونه میشن.تا آخر عمرشون یادشون میمونه که مادرشون از پدرشون کتک خورده،یادش میمونه که چه پدری داشته و هیچوقت نمیتونه اون پدرشو دوست داشته باشه.بخدا اگه بچتون بچه طلاق باشه بهتره تا اینکه تو خونه ای بزرگ شه که پدرش همش در حال بدخلقی باشه و بچه استرس بگیره

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

یکی به من پول بده خونه اجاره کنم همین صبح طلاق میگیرم

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف حق 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
یکی به من پول بده خونه اجاره کنم همین صبح طلاق میگیرم

برو‌ سرکار.به سختی و مشقت بیوفتی بهتر از اینه باهاش زندگی کنی.برو سرکار کم کم پیشرفت میکنی

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

خودت برو کار کن

اول ی سقف داشته باشم که بعد برم سرکار 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
برو‌ سرکار.به سختی و مشقت بیوفتی بهتر از اینه باهاش زندگی کنی.برو سرکار کم کم پیشرفت میکنی

باید جایی باشه برم بمونم بعد برم سرکار 

این که شما میگی برا کسیه که مشکل مالی نداشته باشه کسانی که پول ندارن مجبورن تحمل کنن

اونی که مشکل مالی هم داره میتونه به پدر خودش تکیه کنه و جداشه،میتونه بره سر کار...