2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون خوب نیست طلاق بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 57 پست
منم دارم بهت میگم هزارتا مریضی گرفتم از کار کردن نمیدونی چقدر زحمت می‌کشیدم 🫤بعدشم بچهام سپردم به ا ...

حاجی گرفتی مارو؟من دارم راجب مردای بد اخلاق حرف میزنم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خب اونم دوس داره پدر و مادرشو با هم داشته باشه اونم همیشه انگار یه چیزی تو زندگیش نیس یا کمه دخت ...

والا منم دارم میبینم بچه هایی رو که باباشون بدرد نمیخوره و عصبی شدن و قرص میخورن

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

بهتر حداقل بقیه عمرتو راحت زندگی میکنی نه با ادم شکاک و بددل خاک تو سرش

یکم طلا جمع کردم یکم دیگه تحمل کنم میرم 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
11 سال رگ خوابش پیدا نشده دارم طلا جمع میکنم کم کم

آفرین،راضیش کن سرکارم بری.اونقد رو مخش راه برو تا راضی شه.بعد که وضعت خوب شد چشمشو کور کن جدا شو

حاجی گرفتی مارو؟من دارم راجب مردای بد اخلاق حرف میزنم

😂😂خب میگم هرکسی شرایطشو نداره میفهمی ؟؟؟ 

بعضیا سواد ندارن نمیتونن کار کنن یا بچهاشون کسی نگه نمیداره هرکسی ی مشکلی داره جدایی واسه همه میسر نیست گلم 

بعضیا پدر و مادر ندارن خونه برا زندگی ندارن مجبورن دیگه 

آفرین،راضیش کن سرکارم بری.اونقد رو مخش راه برو تا راضی شه.بعد که وضعت خوب شد چشمشو کور کن جدا شو

هیجوره راضی نمیشه 

زندان بان انگار 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
😂😂خب میگم هرکسی شرایطشو نداره میفهمی ؟؟؟ بعضیا سواد ندارن نمیتونن کار کنن یا بچهاشون کسی نگه نمیدا ...

آخه به چه قیمت؟به قیمت روانی شدن بچه هاشون و از بین رفتن عمر و جوونی و زیبایی شون؟باید از یه جا شروع کنن.والا بلا ارزش نداره با مرد بداخلاق زندگی کردن،درست نمیشه

برا چی پدر و مادرت خرجتو بدن؟الحمدلله جوونی کلی استعداد داری میتونی با کارکردن یا درس خوندن گلیم خود ...

درس ک هیچی، الان کار هم بکنم فوووقش ماهی ۸ یا ۱۰ تومن بدن ک هیچی نمیشه واقعا

میره برا اجاره خونه 

درس ک هیچی، الان کار هم بکنم فوووقش ماهی ۸ یا ۱۰ تومن بدن ک هیچی نمیشه واقعامیره برا اجاره خونه

همون ۱۰تومنو همش جمع کن بعد که زیادشد خونه اجاره کن و جداشو

کلی میگم درستو بخون تا جایی استخدام شی،اگه تو کاری استعداد داری برو دنبالش تا برا خودت یه دیوار و تک ...

دیگه امیدی ندارم.

۳۲ سالمع دیپلمم.دوتا بچه دارم.کی درس بخونم کی کار. کنم شکممونو سیر کنم.

بع این راحتیا نیس

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲