2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون خوب نیست طلاق بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 57 پست
همین فردا برو یه شغل پیدا کن کم کم پولاتو جمع کن و سرمایه گذاری کن،وضعت که بهتر شد جداشو که خونه هم ...

آقا اجازه نمیده برم سرکار

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
من یکی که به زشتیش اصلاکارندارم.حتی حرف مردم.اما با دوتا بچه از کجا بیارم خونه و مایحتاج بچه هارو.هم ...

کلی میگم درستو بخون تا جایی استخدام شی،اگه تو کاری استعداد داری برو دنبالش تا برا خودت یه دیوار و تکیه گاه درست کنی

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا اجازه نمیده برم سرکار

اقا گوه خورده مگه اسیری گرفته نه پولت میده نه تامینت میکنه پس این چه زندگیه از کجا خرج‌ میکنی زن خرج داره بالاخره بدون اجازشم‌ میتونی بری نزار رو سرت پرواز کنه

اگه پدرش تکیه گاه نبود چی ؟؟ اگر خونه نداشت چی ؟

من میگم شما بازم حرف خودتو میزنی.مگه نمیگم بره سر کار یا ادامه تحصیل بده؟چرا ما زنا عادت داریم به مردا تکیه کنیم؟در حالی که خودمون اگه خودمون رو دست کم نگیریم بهترین تکیه گاه خودمونیم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

اقا گوه خورده مگه اسیری گرفته نه پولت میده نه تامینت میکنه پس این چه زندگیه از کجا خرج‌ میکنی زن خرج ...

دقیقا اسیر گرفته 

غروب زنگ زد اشغال بودم هرچی دهنش در اومد گفت بعد قطع کرد 

منم پیام دادم جوابش دادم 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
بچه طلاق بودن هم به اندازه حال بچه ای که شاهد دعوای پدر و مادرشه، بَدههیچ کدوم از اون یکی بهتر نیس

نمیگم بچه طلاق بودن خوبه.اما بچه طلاق مثل کسی که یه بابای روانی داره زندگیش جهنم نیست،دائما تو استرس و فشار نیست.دائما توسط باباش تحقیر و سرزنش نمیشه

کسی میتونه جدا شه ک شرایط جداشدن داشته باشه

مثلا خودم و میگم، هزارتومن پول ندارم، درسته پدرومادرم شاید بگن بیا پیش ما زندگی کن ولی کمک مالی اصلا نمیتونن.

و من آدمی نیستم بخوام تا آخر عمر خونه بابام زندگی کنم.

و ترجیح میدم بمونم پای این زندگی هرطور ک هست.

من دارم کار میکنم حقوقم ده تومنه دخترم مدرسه می‌ره مریض میشن هزارتا خرج دارن من نمی‌تونستم برای خودم ...

اگه احساس میکنی بچه هات روحیشون خراب نمیشه بمونه سر خونه زندگیت اما اگه درصدی احتمال میدی تو زندگی ارامش نیست جداشو

من میگم شما بازم حرف خودتو میزنی.مگه نمیگم بره سر کار یا ادامه تحصیل بده؟چرا ما زنا عادت داریم به مر ...

منم دارم بهت میگم هزارتا مریضی گرفتم از کار کردن نمیدونی چقدر زحمت می‌کشیدم 🫤

بعدشم بچهام سپردم به اینو اون اصلا الان دخترم اخلاق گوهی داره جوری که می‌خوام تربیت نشد چون بالا سرش نبودم 

ولی خب شوهرم آدم بداخلاق و اینا نیست تنها ایرادش ولگردیشه که بدرک 😂

نمیگم بچه طلاق بودن خوبه.اما بچه طلاق مثل کسی که یه بابای روانی داره زندگیش جهنم نیست،دائما تو استرس ...

ولی خب اونم دوس داره پدر و مادرشو با هم داشته باشه اونم همیشه انگار یه چیزی تو زندگیش نیس یا کمه 

دختر داییمو دارم جلو چشمم میبینم چجوری مشت مشت قرص اعصاب میخوره 

هعی خدا                             

دقیقا اسیر گرفته غروب زنگ زد اشغال بودم هرچی دهنش در اومد گفت بعد قطع کرد منم پیام دادم جوابش دادم

چقدر پرروعه انقدر هستن زنایی که با مردای دیگه میرن عشق و حال

لابد خودش اینکارس که فکر کرده با کسی حرف میزنی

خوبش کردی جوابشو دادی 

😐نمیزاره برم

رگ خوابشو پیدا کن.یه جور راضیش کن.بخوای بری سر کار هیچکسی نمیتونه جلوتو بگیره اگه واقعا بخوای

چقدر پرروعه انقدر هستن زنایی که با مردای دیگه میرن عشق و حاللابد خودش اینکارس که فکر کرده با کسی حرف ...

اره ازش بعید نیست احمق 

من جدا میشم آخرش 

کسی میتونه جدا شه ک شرایط جداشدن داشته باشهمثلا خودم و میگم، هزارتومن پول ندارم، درسته پدرومادرم شای ...

برا چی پدر و مادرت خرجتو بدن؟الحمدلله جوونی کلی استعداد داری میتونی با کارکردن یا درس خوندن گلیم خودتو از آب بیرون بکشی

رگ خوابشو پیدا کن.یه جور راضیش کن.بخوای بری سر کار هیچکسی نمیتونه جلوتو بگیره اگه واقعا بخوای

11 سال رگ خوابش پیدا نشده 

دارم طلا جمع میکنم کم کم