2777
2789
عنوان

خسته شدم از وسواس خیلی خیلی 😭😭

184 بازدید | 21 پست

بخدا 

مثلا صبح رفتم سطل اشغالی حموم رو خالی کنم مثلا یخوردع واجبی ریخته بود رو در سطل و کف حموم دیگه پدرم در اومد هی به خودم میگفتم خورد به لباست خورد به اونجا به اینجا حالا چی میشه ؟ فلان 

و و و هزار تا وسواس که در طول روز بهش فکر میکنم 

گاهی نمی‌کشم بخدا دعام کنید شرایط روانشناس ندارم 

پول که دندون درست کنم ندارم باید برم سرکار اول بعد اول دندون بعد روانشناس برم پس نگید اینو خودمم می‌دونم 😭

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

پریود هم هستم هی میگفتم نکنه دست واجبی زدی به نوار بهداشتی حالا فلان بهمان نشه ؟

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته نباشی.

مسخره خودت کن خیلی شعور ندارید بعضیاتون

پریود هم هستم هی میگفتم نکنه دست واجبی زدی به نوار بهداشتی حالا فلان بهمان نشه ؟

اهل نمازی و وسواست مذهبیه؟

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

اهل نمازی و وسواست مذهبیه؟

بله ولی وسواس مذهبی نیست 

منم درگیرم خسته شدم دیگه الانم که باردارم بیشتر اذییت میشم

شما به چی دارید 

شما به چی دارید

یه جارو تمیز میکنم هزار بار چک میکنم تمیز باشه هر کی رفت دستشویی باید خودم برم دوباره سرویسو بشورم دخترم رفت اتاقش پشت سرش میرم زیاد به چیزی دست نزنه از این جور چیزا بخدا اینقد الکی از صب تاشب سرپام پدرم دراومده

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

یه مدت خیلی بها بده به وسواست.بزا واقعا حس کنی دیگه نمیتونی.بدنت نمیکشه.اونوقت دیگه کم کم میبینی که ...

اینو شنیدم از یه روانشناس 

یه جارو تمیز میکنم هزار بار چک میکنم تمیز باشه هر کی رفت دستشویی باید خودم برم دوباره سرویسو بشورم د ...

پدر دخترتم درمیاری 

فردا روز مثل تو گرفتار میشه ...الگوش هستی .تغییر کن به خاطر بچت

پدر دخترتم درمیاری فردا روز مثل تو گرفتار میشه ...الگوش هستی .تغییر کن به خاطر بچت

اره اونم مثل من شده دقیقا کاری که مامانم باهام کرد

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐