2777
2789
عنوان

خسته شدم از وسواس خیلی خیلی 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو شنیدم از یه روانشناس

من خودم داشتم وسواس و البته الانم دارم ولی خیلییی کمتر شده.دکترم رفتم ولی قرص ها رو نتونستم ادامه بدم .هم اشتها هم‌میل جنسیمو صفر کرده بود.دیگه تصمیم گرفتم با وسواسم زندگی کنم.یه روز دیگه انقد خسته شدم نشستم وسط خونه یک ساعت گریه کردم.از فرداش احساس کردم بهتر دارم میشم.مثلا ذهنم نیگفت حالا اونقدی هم کثیف نیس این بارو ولش کن...

یه جارو تمیز میکنم هزار بار چک میکنم تمیز باشه هر کی رفت دستشویی باید خودم برم دوباره سرویسو بشورم د ...

وای دقیقامثل من 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

سلام عزیزم منم اتفاقا یه  چند سالی بااین موضوع سر کردم ، از خدا خواستم کمکم کرد از امام رضا خواستم  منم مثلا ظرف میشستم آب اون ظرفشویی به لباسم میخورد میگفتم کثیف شده عوض میکردم  حالا که دستشویی و اینجور چیزا جای خود داشت بعد فک کردم میکردم خوب اصلا بگیره به لباسم مگه چیه بعدشم آدم تا چیزی رو ندیده و مطمعن نشده که چیزی به بدنت خورده یا چسبیده باورش نکن اصلا خودتو بزن به نفهمی ببخشیدا ، هی بخوای دامن بزنی به این کار بدتره الان میرم دستشویی میگم نکنه این اب ریخته رو لباسم بعد میگم ول کن من که مطمعن نیستم پس بیخیالش میشم اینا همش فکرای شیطانی هستن به خوا پناه ببر ان شاءالله کمک میکنه  خداوند هیچ چیز و سخت نمیگیره 

وای دقیقامثل من

من بعد بچه اولم یکم خوب شدم فکرشو بکن قبلش غذام درست نمیکردم مبادا آشپزخونه کثیف میشه

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

سلام عزیزم منم اتفاقا یه چند سالی بااین موضوع سر کردم ، از خدا خواستم کمکم کرد از امام رضا خواستم ...

نه من بیشتر نگران بیماری ام 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨