2777
2789

هردودختر

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطورفهمیدی

حالت سرش

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

بنظرم یکی دختر یکی پسر

اون سرگرد دختر اون سر کشیده پسر. باتوجه ب سونو بچه هام میگگ

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بنظرم یکی دختر یکی پسراون سرگرد دختر اون سر کشیده پسر. باتوجه ب سونو بچه هام میگگ

اهان ممنون دکترگفت معلوم نیست دوهفته دیگه بیاولی همون میخوام انومالی برم

شمام دوقلودارین؟ 

میشه بگی چرابیچاره الان میگفتم خداکنه دخترباشن خیلی ادم خوبی بودمباباچرایکی میگه پسرمیخوام ادم بدی ه ...

هخخخخ اخه بیشترا از ناچاری میگن و دل خانواد شوهر شوهر بدست بیارن حس میکنن بهشون‌کاپ جام جهانی میدن میشن سلطان اون عمارت . بخاطر همین . 

بچه داری؟ 

بنظر من دختر پسر ربطی نداره خودمم الان دختر باردارم خدا خدا میکنم بدنیا بیاد اما درکل دوقلو دختر پسر خیلی شیرینه انشاءالله واسه شما هم اینجوری باشه

دوقلوی دختر پسر ارزوی منه 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هخخخخ اخه بیشترا از ناچاری میگن و دل خانواد شوهر شوهر بدست بیارن حس میکنن بهشون‌کاپ جام جهانی میدن م ...

نه اتفاقاخودم دلم میخوادیه پسربچه ازخودم باشه چون نه برادردارم نه پدر

بچه داری؟ بنظر من دختر پسر ربطی نداره خودمم الان دختر باردارم خدا خدا میکنم بدنیا بیاد اما درکل دوقل ...

برامنم فرقی نداشت ولی دوتادختردارم دوس داشتم یکیش پسرباشه بازم هرچی اون بالایی داده شکرمیکنم

دیروزرفتم سونوخداخدامیکردم همه چیشون سالم باشه که خداروشکربود راضیم به رضاش