2777
2789
برامنم فرقی نداشت ولی دوتادختردارم دوس داشتم یکیش پسرباشه بازم هرچی اون بالایی داده شکرمیکنمدیروزرفت ...

اره خب منم الان دختر دارم چون ففط دوتا میخوام بارداری بعدیم مطمئنن دلم پسر میخواد حالا هرکی میخواد گارد بگیره چون اگه برعکسم بود دوس داشتم دومی دختر باشه طبیعیه ادم دوس داره از هردو جنس داشته باشه  ان خدا به همه اولا بچه سالم دوما اون جنسی ک میخواد بده 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره خب منم الان دختر دارم چون ففط دوتا میخوام بارداری بعدیم مطمئنن دلم پسر میخواد حالا هرکی میخواد گ ...

اره میگم که یه عده میان میگن خداقهرش میگره پس چرامیگم دخترخداقهرش نمیگیره. معلومه الان منم دوتاپسرداشتم مطمئنن دلم میخواست اینادخترباشن

هیچ وقت کسی رونبایدقضاوت کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان ممنون دکترگفت معلوم نیست دوهفته دیگه بیاولی همون میخوام انومالی برمشمام دوقلودارین؟

ان شالله ک صحیح و سالم باشن.‌

نه ۲قلو نیستن. ۲تا دختر و ۱پسردارم😅

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

اره میگم که یه عده میان میگن خداقهرش میگره پس چرامیگم دخترخداقهرش نمیگیره. معلومه الان منم دوتاپسردا ...

اره والا 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدابرات ببخشه3تادیگه بسهبرامن میشه 4تا

ن واقعا بس😂

برا شما چند ساله هستن؟؟ دخترن یا پسر؟

بزرگه من کلاس سوم دختر دومی ۴سال و نیم. پسرم ۱۳ماهش

ب شوهرم میگم حسرت ب دلم سینکم خالی بشه غروبا فقط جاروبرقی میزنم انگار بمب ترکیده. پسرم هی کتابهای بزرگه رو برمیداره وقتی بهش نمیدی جیغ جیغ

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

ن واقعا بس😂برا شما چند ساله هستن؟؟ دخترن یا پسر؟بزرگه من کلاس سوم دختر دومی ۴سال و نیم. پسرم ۱۳ماهش ...

منم دخترم کلاس ششم اون یکی دخترمم3نیم هست

ولی خیلی باهم دعوامیکنن این میخوادبازی کنه اون یکی به فکردرس اصن تفاهم ندارن دوقلوهاهم که بیان دیگه ببین چی میشه

منم دخترم کلاس ششم اون یکی دخترمم3نیم هستولی خیلی باهم دعوامیکنن این میخوادبازی کنه اون یکی به فکردر ...

خدابهتون ببخشه .عین واقعیت

انشالله ک این ۲تا داداش میشن براشون😍

رفتی سونو انومالی حتما تگم کن