2777
2789
عنوان

از شروع بازگشایی مدرسه زندگیم تبدیل به جهنم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 4272 بازدید | 139 پست
من استرس گرفتم از بس بعضی ها میگن خیلی سخت بود و فلان بود اذیت کرد یا اینکه خودش اذیت شد حالا این خی ...

عادیه عزیزم باید صبور باشین اون میخواد زود تموم بشه تا بره پی بازی حالا خیلیا هستن میگن بچمون نمینویسه ب هیچ باری اون دیگه سخت تره 

عادیه عزیزم باید صبور باشین اون میخواد زود تموم بشه تا بره پی بازی حالا خیلیا هستن میگن بچمون نمینوی ...

اوف من بعضی وقتا یکم عصبی میشم ولی در کل سعی میکنم زیاد بهش سخت نگیرم مثلاً امروز دیدم تو کتابش رو اینقدر بد نوشته اونم با مداد رنگی مشکی که پاک هم نمیشه که خانمش روی اون رو با ورق پوشانده و این دوباره نوشته ولی اون رو قشنگ نوشته

دیگه به باش گفتم بهش بگه اگه تا آخر فلان صفحه خانم فقط برات آفرین بنویسه یک جایزه داری گفت میخواستم زودتر تموم بشه اینجوری نوشتم

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوف من بعضی وقتا یکم عصبی میشم ولی در کل سعی میکنم زیاد بهش سخت نگیرم مثلاً امروز دیدم تو کتابش رو ا ...

هرازگاهی بگید خوش خط بنویسی جایزه داری بزارید یاد بگیره دست راسته یا چپ؟

هرازگاهی بگید خوش خط بنویسی جایزه داری بزارید یاد بگیره دست راسته یا چپ؟

راست دست میگم که همیشه بد نیست یکی دوبار خیلی بد بوده اونم پاک کردم که دوباره بنویسه چون دیده من پاک میکنم فهمیده زحمتش بیشتر میشه خودشم سعی میکنه زیاد بد نشه

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
اگر اینجوری باشه ک چطور تو هفته ی قبل در واقع تو ۵ روز رسبدن به لوحه ی ردرصورتی ک پسرم هنوز رو لوحه ...

تعجب میکنم امکان نداره هرروز باشه چون بچه اصلا یاد نمیگیره ۱روزه

بچه خودم غیر انتفاعی بود بچه جاریم دولتی 

اونا همیشه فقط یه لوحه جلو بودن سال دومم باز یه درس جلو میشدن 

نمیتونم برسونمش کلی عقبه از درساحالا من فکر نمیکردم مدرسه ی غیر انتفاعی شروع طوفانی داشته باشه

مدرسه غیر انتفاعی همینه عزیزم ما پارسال که پسرم اول بود روزی یه صفحه دیکته یه صفحه روانخوانی یه صفحه کتاب کار داشتیم حالا این وسط بعضی اوقات تکالیف دیگم اضافه میشد ولی پای ثابتش اینا بود 

دو هفته هست مدارس شروع شده هنوز عقب نیستی 

روزهای پنج شنبه جمعه رو بزار برای عقب افتاده ها 

ولی آخرش میبینی به نفع بچت شده جا به جا کردی پایش قوی میشه 

همه بچه ها تابستون اول به دوم نوشتن یادشون می‌ره ولی خدا رو شکر برای ما اینجور نبود چون قوی کار شد 

ریاضی هم خیلی بهتر شد 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
نمیدونم سیستم مدارس با هم فرق میکنهمثلا معلم قبلی یه کتاب اموزشی رو معرفی کرذ ک لوحه نویسی داره حالا ...

اونا رو باید تقسیم کنی اول تکالیف جدید بعد قبلیا هی کم کم میرسونیش نگران نباش

چه راحت حرف خودکشی میزنید 

تازه بچه ات کلاس اولی کووووو هنوز

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چه راحت حرف خودکشی میزنید تازه بچه ات کلاس اولی کووووو هنوز

اگه بدونی تحت چ فشاریم اینکه هنوز تردید دارم

کار درستی کردم مدرسه ش رو عوض کردم

یانه همش کارم شده مقایسه کردن مدرسه قدیم

و جدیدش حرفا و غرهای شوهرمم یه طرف

استرسم رو بیشتر کرده از طرفی دیگه هر اتفاقی 

بیفته میگه خودت کردی خودت خواستی

مدرسه غیر انتفاعی همینه عزیزم ما پارسال که پسرم اول بود روزی یه صفحه دیکته یه صفحه روانخوانی یه صفحه ...

نه اخه من اینجا تاپیک ک زدم اونایی ک بچهاشون

غیرانتفاعی بودن میگفتن ما هنوز شروع نکردن

و اینا سر این حساب من فکر میکردم 

مدرسه دولتیه جلوتر باشن یه مقدار